Тая тема много я харесвам ,но все не се вкарвам в рамката да са 3 и то такива, че ако наистина Господ затрие ..Б-ия, точно те да са ми най-скъпи и за тях да ме боли най, ама най много...
Говорихме си скоро за Камен бряг и на север от Варна местата, които все още не са завоювани от мераците и алчността на богатите строителни предприемачи...
Едно лято бях на Камен бряг за Джулая...
Мястото е магнетично- червен на цвят бряг , особено формиран и издълбан от водата и времето, страхотна през деня гледка до безкрая.... на морето и хоризонта, когато те сливат цвета си и стават едно.... Тихите плясъци на вълните през нощтта, огньовете, китарите и дрезгавото мъжко пригласяне...на вечните песни за любовта и приятелството станали класика...
И сред това младо множество, хора дошли от къде ли не/имаше и от съседни страни/как не видях грубост, простотии, агресия ...само мили хора , готови да си услужат, да се сприятелят да си помогнат..
Там на това място си обещахме -догодина пак сме тук.. да посрещаме джулай моонинг.. и така винаги тук по това време.....но....както става в живота..не се получи...