Масаж
Внимание: Все още не си регистриран! Без регистрация нямаш възможност да използваш всички функции на форума. Регистрирай се сега.
Форум за Мъже!
Февруари 09, 2012, 07:34:28 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: Моля всички потребители да прочетат това.
img  
Страници: [1] 2 3 ... 6   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Масаж  (Прочетена 3925 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
junks
Закоравял
Неактивен Неактивен

Публикации: 111

Благодарности
-Дадени: 1
-Получени: 12

« -: Ноември 09, 2009, 02:47:46 »

Ходите ли често на масаж? Tongue
Активен
junks
Закоравял
Неактивен Неактивен

Благодарности

« Отговор #1 -: Ноември 09, 2009, 02:51:39 »

Днес бях на масаж и се чуствам много добре.Мъжете какво обичат дами или мъже да ги разтриват,а жените какво обичат.Вие сте ,чакам
Активен
Backo
Майстор на вербалната шпага
Неактивен Неактивен

Публикации: 1212

Благодарности
-Дадени: 1709
-Получени: 455

Само ако искам !

« Отговор #2 -: Ноември 09, 2009, 03:11:03 »

Зависи от какъв масаж се нуждае човек. Естествено, че предпочитам жена да ме масажира, но понякога са нужни здрави ръце, каквито жените нямат. Релаксиращ и тонизиращ от жена, а за събарящ и отпускане на мускулите - мъж.
Чувал съм за един руски масаж, при който първо те хвърлят в снега и после те мачкат зверски. Бил много добър.
« Последна редакция: Ноември 09, 2009, 03:44:38 от Backo » Активен

NS
Неактивен Неактивен

Публикации: 1757

Благодарности
-Дадени: 1155
-Получени: 849

Всеки проблем носи в ръцете си подарък за теб!

« Отговор #3 -: Ноември 09, 2009, 03:38:28 »

мноого рядко ми се отдава възможността да отида на масаж,а ми харесва страшно много но.... Smiley и за това си намирам кой да ме масажира в домашни условия Wink като разбира се връщам жеста (правя добри масажи,без да се хваля.....само малко) усещането е невероятно,страшно разпускам и си отпочивам перфектно
Активен

Винаги можеш да изкараш 40 души от едно село, но не можеш да изкараш селото от нито един човек!!!
http://vbox7.com/play:4359f517
scorpo
Новодошъл
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 6

Благодарности
-Дадени: 0
-Получени: 1

« Отговор #4 -: Ноември 10, 2009, 03:04:03 »

масажа е нещо прекрасно , стига да има кой да го прави вкъщи , защото след това направо да можеш да си дремнеш
както каза Backo понякога трябват силни ръце ако си схванат, а ако е просто за отпускане мммм женската нежност е незаменима....  Tongue
Активен
Darla
Неактивен Неактивен

Публикации: 1744

Благодарности
-Дадени: 247
-Получени: 561

« Отговор #5 -: Ноември 10, 2009, 04:56:14 »

Обожавам масажа, но нямам възможност да ходя... Sad Няма и кои да ми го направи вкъщи, а така имам нужда. 
Активен

Ако искаш жената да е ангел, създай й рай!
junks
Закоравял
Неактивен Неактивен

Благодарности

« Отговор #6 -: Ноември 10, 2009, 09:05:00 »

Дарле,ако живееше във Варна щях да ти го уредя в къщи да ти идват.Сигурно и в София има дето ходят по домовете
Активен
tristram
Неактивен Неактивен

Публикации: 1415

Благодарности
-Дадени: 1107
-Получени: 590

I am what I am

« Отговор #7 -: Ноември 11, 2009, 12:01:06 »

не, никога не са ми правили професионален масаж,а само слушам колко било хубаво
ако някъде случайно ми се отдаде възмобност, бих пробвал със сигурност, но сам да тръгна да си търся, никога, имам къде по-важни неща... Sad
Активен

Lun
Неактивен Неактивен

Публикации: 1983

Благодарности
-Дадени: 689
-Получени: 879

Вещичката!

« Отговор #8 -: Ноември 11, 2009, 02:05:22 »

Много хубаво и полезно нещо. Ходила съм няколко пъти. Имам позната професионален масажист  - признавам си, че се ползвам при нея с преференции, иначе е нещо, което обикновено не си позволявам главно по финансови съображения  . По Коледа мисля да си подаря някое и друго масажче с мед или шоколад - много е гот  Grin. Веднъж бях доста зле и имах нужда от специален масаж. Приятелката ми ме прехвърли на колегата й. Един бабаит само като го видиш и ти става ясно, че може и на панделка да те върже ако реши  Grin. Той е рехабилитатор на някой от известните ни спортисти и това си пролича ... после обаче. По време на масажа много ме болеше и даже ми идеше да викам  Sad. На края направо усещах болка  къде ли не. Обаче на другият ден бях като нова. Направо магия  . Обадих се на човека специално да му благодаря, защото като си тръгвах имах вид на пребита мишка  .

П.П На бас преди месец спечелих тайландски масаж  Grin. Обаче още не са ме завели. Ако ме заведат ще споделя как е  Wink.
Активен
Darla
Неактивен Неактивен

Публикации: 1744

Благодарности
-Дадени: 247
-Получени: 561

« Отговор #9 -: Ноември 11, 2009, 02:18:17 »

Една приятелка ми каза, че масажа с шоколад бил много приятен.  Smiley
Активен

Ако искаш жената да е ангел, създай й рай!
Страници: [1] 2 3 ... 6   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: