И на мен "Планет" не ми понася, прекалено голяма парвенющина е за моя вкус.
Дискотеки/Клубове- падам си по ретро партитата, така че "Ликьор" и "Бизаро" доста ми харесват. "Бар на края на вселената" (в центъра) не ме кефи много, но доста приятели ходят там и бая съм го посещавал. "Ескейп" е супер след не толкова далечния ремонт, цените са сравнително нормални за подобно заведение в центъра, а от мутренския му (едно време) имидж няма и следа. "Рок'ен'рола" също не е лошо, макар че е за "алтернативни" вкусове. "Radio Cafe" под моста на влюбените е приятно местенце, но там ходя само за britpop партитата.
Барове - "FlyBar" ми е доста любим, но не е много популярен, понеже е в "Белите брези". Във "Funkytown" съм ходил много често преди години и принципно не е лошо, но в момента има един голям минус - съберат ли се хора, надуват музиката и трябва да крещиш в ухото на другия човек, за да те чуе...Следващото не знам дали трябва да го добавя точно към баровете, но малката стаичка в "Алкохол" е изпитано място за една водчица с наргиле

"Оскар" също е класика в жанра, но водчицата се заменя с коктейл.
Кръчми - не ходя често в подобни заведения, но "Дивака" е мястото за бира и шкембе, примерно.
Пъбове - единственият пъб, на който съм редовен клиент, е "Irish Harp". Там направо съм си в собствени води

Със сигурност има още заведения, от които имам впечатления, но в момента няма да пиша километричен пост.