Автор Тема: Масаж  (Прочетена 4277 пъти)

Неактивен junks

• Закоравял
  • Публикации: 111
  • Рейтинг: +0/-0
Масаж
« -: Ноември 09, 2009, 02:47:46 pm »
Ходите ли често на масаж? :P

Неактивен junks

• Закоравял
Re: Масаж
« Отговор #1 -: Ноември 09, 2009, 02:51:39 pm »
Днес бях на масаж и се чуствам много добре.Мъжете какво обичат дами или мъже да ги разтриват,а жените какво обичат.Вие сте ,чакам

Неактивен Backo

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1213
  • Само ако искам !
« Отговор #2 -: Ноември 09, 2009, 03:11:03 pm »
Зависи от какъв масаж се нуждае човек. Естествено, че предпочитам жена да ме масажира, но понякога са нужни здрави ръце, каквито жените нямат. Релаксиращ и тонизиращ от жена, а за събарящ и отпускане на мускулите - мъж.
Чувал съм за един руски масаж, при който първо те хвърлят в снега и после те мачкат зверски. Бил много добър.
« Последна редакция: Ноември 09, 2009, 03:44:38 pm от Backo »

Неактивен NS

• Публикации: 1757
  • Всеки проблем носи в ръцете си подарък за теб!
« Отговор #3 -: Ноември 09, 2009, 03:38:28 pm »
мноого рядко ми се отдава възможността да отида на масаж,а ми харесва страшно много но.... :) и за това си намирам кой да ме масажира в домашни условия ;) като разбира се връщам жеста (правя добри масажи,без да се хваля.....само малко) усещането е невероятно,страшно разпускам и си отпочивам перфектно
Винаги можеш да изкараш 40 души от едно село, но не можеш да изкараш селото от нито един човек!!!
http://vbox7.com/play:4359f517

Неактивен scorpo

• Новодошъл
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #4 -: Ноември 10, 2009, 03:04:03 pm »
масажа е нещо прекрасно , стига да има кой да го прави вкъщи , защото след това направо да можеш да си дремнеш
както каза Backo понякога трябват силни ръце ако си схванат, а ако е просто за отпускане мммм женската нежност е незаменима....  :P

Неактивен Darla

• Публикации: 1746
« Отговор #5 -: Ноември 10, 2009, 04:56:14 pm »
Обожавам масажа, но нямам възможност да ходя... :( Няма и кои да ми го направи вкъщи, а така имам нужда.  (doh)
Ако искаш жената да е ангел, създай й рай!

Неактивен junks

• Закоравял
« Отговор #6 -: Ноември 10, 2009, 09:05:00 pm »
Дарле,ако живееше във Варна щях да ти го уредя в къщи да ти идват.Сигурно и в София има дето ходят по домовете

Неактивен tristram

• Публикации: 1441
  • Рейтинг: +3/-5
  • I am what I am
    • chapter 00
« Отговор #7 -: Ноември 11, 2009, 12:01:06 am »
не, никога не са ми правили професионален масаж,а само слушам колко било хубаво (doh)
ако някъде случайно ми се отдаде възмобност, бих пробвал със сигурност, но сам да тръгна да си търся, никога, имам къде по-важни неща... :(

Неактивен Lun

• Публикации: 2005
  • Рейтинг: +0/-12
  • Вещичката!
« Отговор #8 -: Ноември 11, 2009, 02:05:22 pm »
Много хубаво и полезно нещо. Ходила съм няколко пъти. Имам позната професионален масажист  (happy) - признавам си, че се ползвам при нея с преференции, иначе е нещо, което обикновено не си позволявам главно по финансови съображения  (chuckle). По Коледа мисля да си подаря някое и друго масажче с мед или шоколад - много е гот  :D. Веднъж бях доста зле и имах нужда от специален масаж. Приятелката ми ме прехвърли на колегата й. Един бабаит само като го видиш и ти става ясно, че може и на панделка да те върже ако реши  :D. Той е рехабилитатор на някой от известните ни спортисти и това си пролича ... после обаче. По време на масажа много ме болеше и даже ми идеше да викам  :(. На края направо усещах болка  къде ли не. Обаче на другият ден бях като нова. Направо магия  (happy) (clapping). Обадих се на човека специално да му благодаря, защото като си тръгвах имах вид на пребита мишка  (chuckle).

П.П На бас преди месец спечелих тайландски масаж  :D. Обаче още не са ме завели. Ако ме заведат ще споделя как е  ;).

Неактивен Darla

• Публикации: 1746
« Отговор #9 -: Ноември 11, 2009, 02:18:17 pm »
Една приятелка ми каза, че масажа с шоколад бил много приятен.  :)
Ако искаш жената да е ангел, създай й рай!