Отказвам да пиша във форум в които , пошлостта, ,,забавлението'' и наглостта станаха нетърпими .46 страници от една тема се превъртат и не се дава възможност на останалите да се чувстват комфортно...
Когато нещата се нормализират,реда се възтанови-ок, отново ще знам,че това е приятното място ,което този форум беше!!!!
[/color])
ФОРУМЪТ е място за изява на читателите,
сайтът е място за изява на писателите в списанието
2) Спазването на правилата е задължително, но ако някой кривне от тях няма да го изядем
3) т.2 важи за потребители на форума, които допринасят за неговото развитие
4) Офтопик-а е широко понятие, нямаме намерение да налагаме граници на това, което можете да пишете, все пак се стремете да се придържате към темите. По модераторска преценка купчина постове може да се намерят в кофата, не се сърдете, ако сред изтритите има и ваши Wink
5)Ако в някоя стара тема откриете повод за нова, просто си отворете нова тема, не задръствайте старата.
6) Какво пишете и как го пишете си е ваша работа, ако задръстите форума с глупости също си е ваша работа, той ще бъде такъв, какъвто вие го направите
7) Всяка една ваша молба ще бъде уважена, и ако смислена много вероятно ще бъде удоволетворена (рано или късно)
8) В темите не се карайте за глупости
9) В Случай, че администрацията на форума се наложи да вземе страна в спора, по-старите потребители са с предимство дори да не са прави!!!!
10) Забавлявайте се
П.С. Шефа, не е добър, шефа е лош, даже вече съм бастисал двама трима човека от форума.
http://forum.vratovrazka.com/index.php?action=profile;u=111 - ей ви на цветущ пример
Целта на правилата е форумът да бъде максимално лесен за навигация и употреба.
Горният текст подлежи на постоянна промяна, ако имате коментари по него пишете ми на ЛС