Анкета

Имате ли профил във Facebook

Имам, всеки ден влизам
Имам, няколко пъти седмично влизам
Имам, рядко влизам
Нямам, но мисля да си направя
Нямам и няма и да имам

Автор Тема: Facebook  (Прочетена 4321 пъти)

Неактивен jessie_j

• Глобален Модератор
  • Опитен играч
  • Публикации: 909
  • Рейтинг: +0/-0
  • http://www.bgkoleda.bg
Facebook
« -: Октомври 23, 2009, 06:02:25 pm »
Аз нямам профил във Facebook и не искма и да имам. Много клюкарско ми е (ама да не си помислите, че не съм клюкарка  (chuckle) ) И вече все по- често като ме питат имам ли и им кажа не, хората ме гледат все едно не знам какво е РС.
Затов ареших да пусна една анкета. Ще ми е интересно и мнения да споделите  (happyflo)
Хората, които не обичат котки, явно са били мишки в миналия си живот.

Неактивен Vegal

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1607
  • Рейтинг: +23/-26
  • Кат ми пееш , пенкелеР..кой ли ми та слуша!
Re: Facebook
« Отговор #1 -: Октомври 23, 2009, 06:22:48 pm »
             Не знам защо стана като мода някаква,а истината е че фб го има от поне 9 години назад....Виждам смисъла само в търсене на познати,а критиката ми е, че напр. можеш да си насвяткаш 500 приятели??? А да общуваш с 4-5... Но за търсене и откриване...може....
 В неговия стил и начин Иво Сиромахов в 24 часа добре представя фб и своите мотиви за и против  http://www.ivosiromahov.com/2_article/a46.html

Когато  ОТВРАТЕНИТЕ си ТРЪГНАТ, остават  ОТВРАТИТЕЛНИТЕ !

Ако си тръгнал на някъде, със сигурност ще стигнеш  на никъде!

Неактивен tuby

• Публикации: 4296
  • Рейтинг: +7/-36
« Отговор #2 -: Октомври 23, 2009, 06:59:59 pm »
Аз имах, но го изтрих, защото е пълно губене на време, нищо смислено не се пише там, всеки те следи, изобщо безсмислен сайт.
никовете на Vegal
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=764 - тук живее в панелка на 9тия етаж
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=3925 - тук е 17 годишно момче от спортното в пловдив и тренира гребане

Неактивен barbarella

• Публикации: 1707
  • Carpe diem, baby!
« Отговор #3 -: Октомври 23, 2009, 07:01:14 pm »
и аз преди време се дърпах за този фб.
после, от пусто любопитство и аз взех, че се регнах и... след известно лутане и малко загубване се намерих.
намерих и ме намериха доста стари добри познати, които животът отнесе на хиляди километри и сега отново
имаме връзка, при това ми е доста интересно, защото всички сме се променили... макар и не съвсем  8-)
окончателното ми помирение с фб настъпи, когато си включих опцията да ми изключва определени игри и тестове, които ме нервят. а също и хора, които предимно и само това пускат в профила си.
и това с поканването ми харесва, защото мога да си избирам кого да приема и кого - не. и никой никого не следи. пък и аз не страдам от нет-параноя  8-)
включвам се в групи и страници, които са ми интересни и така получавам новини за неща, които ме интересуват.
... а когато ми е скучно си правя от онези глупави тестчета и се забавлявам  (chuckle)
и не на последно място има много снимки, а аз от малка обичам да разглеждам снимки (happy)... пък било то и на непознати хора и места. особено места!

...вероятно има още неща, но след малко трябва да вървя на купон. с приятели, които не са от фб  ;)

п.п. ц, ц, ц  (shake) ... сюрмахов тъкмо му е хванал цаката и се е изплашил.
п.п.п. и все пак, фб яде доста време, признавам си  (headbanbg)

« Последна редакция: Октомври 23, 2009, 07:19:18 pm от barbarella »
life is a struggle between good, evil and chocolate  (headbanbg)

Неактивен NS

• Публикации: 1757
  • Всеки проблем носи в ръцете си подарък за теб!
« Отговор #4 -: Октомври 23, 2009, 07:13:01 pm »
имам да..кажи речи цял ден съм там,интересно ми е ,забавлявам се и ми минава времето :) има както полезни и интересни неща ,така и много забавни!
Винаги можеш да изкараш 40 души от едно село, но не можеш да изкараш селото от нито един човек!!!
http://vbox7.com/play:4359f517

Неактивен the best welder

• Публикации: 1627
  • Рейтинг: +1/-1
« Отговор #5 -: Октомври 23, 2009, 07:16:20 pm »
И аз като Барб се регнах,само ,че аз от тука май ме открехнаха и се записаах !добре че познавах белоса и барб ,че да не изпадна в тази депресия на сиромахов хехехехе
да отначало и аз мого приярели мого нещо сега съм ги свел до двама трима така ,че не е лошо си мисля! (rofl)
"...Ето,ти победи,вземи всичко което ти е угодно и си иди с мир!"

Крум споделя с Никифор свои мисли.

Неактивен Lun

• Публикации: 2005
  • Рейтинг: +0/-12
  • Вещичката!
« Отговор #6 -: Октомври 24, 2009, 11:07:40 am »
Имам, харесва ми, нямам време за ФБ-то, но като имам време за губене това е един от добрите начини  (chuckle). Там са ми приятелчетата и като мога им хвърлям по едно око  (happy). Много гот!

Четох преди доста време статията на Сиромахов и още тогава крайно ме озадачи. Този човек и други негови писания и консерватизма му в този случай, някак не ми се побра в акъла  :^).

П.П. Колегите ми си гледат ферми  :o (rofl). Много са смешни помежду си, защото си разменят овце, дървета, кокошки, понякога падам от смях, когато през някоя нажежена ситуация, някой от тях се изкряска: А бе ти няма ли най-сетне да ми подариш тая розова крава  (rofl) (rofl) (rofl)?!

Неактивен passenger

• Готин
  • Публикации: 267
« Отговор #7 -: Октомври 24, 2009, 11:12:55 am »
В днешно време всеки има FB.Това е станало като да има GSM.Нека изкажат мнение тези които още нямат.Ще ми бъде интересно да чуя нещо различно от нормалните "много е клюкарско ,всеки втори има аз пък няма" и т.н"
В пустинята рядко се срещат жени, а у всяка жена хиляди, хиляди пустини. - Смирненски

Ако не поискаш от човек много, няма да получиш много. Макаренко

Неактивен AlucarD

• Готин
  • Публикации: 424
« Отговор #8 -: Октомври 24, 2009, 11:55:18 am »
Всъшност имам facebook от чисто любопитство, който почти не използвам, той си виси някъде там из пространството..... хиляди пъти съм се заканвала да го изтрия, когато се сетя че го имам, не намирам смисъл да притежвам нещо, което е неизползваемо и ненужно.
Вероятно това е причината... не изпитвам нужда от този вид общуване.  :)
.....И все пак го имам  :) Някакво безразличие ме обвзема при мисълта за него  :X

Неактивен Vegal

• Публикации: 1607
  • Рейтинг: +23/-26
  • Кат ми пееш , пенкелеР..кой ли ми та слуша!
« Отговор #9 -: Октомври 25, 2009, 09:13:38 am »
Всъшност имам facebook от чисто любопитство, който почти не използвам, той си виси някъде там из пространството..... хиляди пъти съм се заканвала да го изтрия, когато се сетя че го имам, не намирам смисъл да притежвам нещо, което е неизползваемо и ненужно.
Вероятно това е причината... не изпитвам нужда от този вид общуване.  :)
.....И все пак го имам  :) Някакво безразличие ме обвзема при мисълта за него  :X
Да, права си.
Но това е може би когато това не е бил твоя избор, а си се регнала напр. защото е направена група и са те поканили, както повечето  пишещи тук са в гр. на  вратовръзка.
   Все пак, каквито и да са били причините/актуалност, потребност или просто-ааууу, всички имат.../ всеки решава за себе си...
Аз нямам , но има начин да влизам и влизам,  без регистрация...
Нямам , не защото 300 млн  участника не е внушаваща цифра, а защото съм в Туитър-едно не толкова населено пространство, за което се казва, че е мястото на интелектуалните млади хора.    Туитър, може би ще надмине фб, както на свой ред , фб надмина нетскейп....

« Последна редакция: Октомври 25, 2009, 09:32:47 am от Vega »

Когато  ОТВРАТЕНИТЕ си ТРЪГНАТ, остават  ОТВРАТИТЕЛНИТЕ !

Ако си тръгнал на някъде, със сигурност ще стигнеш  на никъде!