2012
Внимание: Все още не си регистриран! Без регистрация нямаш възможност да използваш всички функции на форума. Регистрирай се сега.
Форум за Мъже!
Февруари 10, 2012, 04:05:41 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: Моля всички потребители да прочетат това.
img  
Страници: 1 [2]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: 2012  (Прочетена 1085 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Оги
Заинтересован
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 42

Благодарности
-Дадени: 19
-Получени: 16

смених прическата и вече съм марков

« Отговор #10 -: Март 10, 2010, 03:15:34 »

хаххаха края на света найстина е през 2012 за тва викам да правим колкото се може повече секс, а тези дето се хвалят с мнооо парички да ги преведат по сметката ми - нали ще се мре, няма да ви трябват IBAN **************** Grin Grin Grin
Сега малко по - сериозно, не мисля че ще свърши през 2012, но определено сме тръгнали към края като че ли, но тогава стигаме до горе написаното така че...... радваите се на живота, гребете с пълни шепи и бъдете широко скроени хора и то не заради края на света а за свое удоволствие Smiley
Активен
chocolate_girl
Готин
Неактивен Неактивен

Публикации: 226

Благодарности
-Дадени: 25
-Получени: 57

« Отговор #11 -: Март 15, 2010, 11:46:20 »

Само ни плашат, затва не слушам за 2012 и всякви други години и крайща на света, ако ще става нещо ще става...
Активен

Може да съм фъстък,но се бия като цяло пакетче...
Darla
Майстор на вербалната шпага
Неактивен Неактивен

Публикации: 1744

Благодарности
-Дадени: 247
-Получени: 561

« Отговор #12 -: Март 15, 2010, 06:27:16 »

Каквото си го направим, така ще е.
Ако ние (всеки един по оделно) не променим нещата, ще разрушим света в които живеем. Може да не е точно 2012. Този процес е бавен и няма да се случи изведнъж, като гръм от ясно небе. За това си помислете какви ще ги вършите. Не разрушавайте и не замърсявайте Земята, все пак ние сме част от нея. Тя е жива като всички нас, усеща и алармира за това което се случва.
Активен

Ако искаш жената да е ангел, създай й рай!
Darla
Майстор на вербалната шпага
Неактивен Неактивен

Публикации: 1744

Благодарности
-Дадени: 247
-Получени: 561

« Отговор #13 -: Май 17, 2010, 03:06:01 »

Цитат от нещо което прочетох и ми хареса начина по който е написано:
  "Бог позволява научния и технически прогрес в последните столетия за да допринесе да изградим идеални условия за живот, но моралната криза и егоизма не позволяват този прогрес да достигне пълния си капацитет. Това е част от плана за подготовката на света за приемане на Второто пришествие.
Предсказано е че ще дойде края на този свят понеже Божията цел е да спре тази история на злото. До днес светът е тънел в криза, войни, насилие, омраза и разврат понеже Бог е бил изхвърлен от нас от живота ни и злото и егоизма са доминирали.

Края на света не е разрушение, а упадъка на фалшивите егоистични ценности които управляват света днес и издигането на нова култура на любов, мир, хармония разбирателство и взаимен просперитет. Тази култура ще се установи с появата на Месиянска фигура в наши дне – човек който ще намери разрешението на всички тези проблеми и промени курса на историята по този нов път.
Установяването на този нов свят не става с чудеса, а започва с появата на истински семейства, от там родове, нации и свят на доброто и любовта.
Активен

Ако искаш жената да е ангел, създай й рай!
Страници: 1 [2]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: