Автор Тема: 2012  (Прочетена 1140 пъти)

Неактивен Оги

• Заинтересован
  • **
  • Публикации: 44
  • Рейтинг: +0/-0
  • Photographer @ Lime photography
    • Оги
Re: 2012
« Отговор #10 -: Март 10, 2010, 03:15:34 am »
хаххаха края на света найстина е през 2012 за тва викам да правим колкото се може повече секс, а тези дето се хвалят с мнооо парички да ги преведат по сметката ми - нали ще се мре, няма да ви трябват IBAN **************** :D :D :D
Сега малко по - сериозно, не мисля че ще свърши през 2012, но определено сме тръгнали към края като че ли, но тогава стигаме до горе написаното така че...... радваите се на живота, гребете с пълни шепи и бъдете широко скроени хора и то не заради края на света а за свое удоволствие :)

Неактивен chocolate_girl

• Готин
  • Публикации: 226
« Отговор #11 -: Март 15, 2010, 11:46:20 am »
Само ни плашат, затва не слушам за 2012 и всякви други години и крайща на света, ако ще става нещо ще става...
Може да съм фъстък,но се бия като цяло пакетче...

Неактивен Darla

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1746
« Отговор #12 -: Март 15, 2010, 06:27:16 pm »
  Каквото си го направим, така ще е.
Ако ние (всеки един по оделно) не променим нещата, ще разрушим света в които живеем. Може да не е точно 2012. Този процес е бавен и няма да се случи изведнъж, като гръм от ясно небе. За това си помислете какви ще ги вършите. Не разрушавайте и не замърсявайте Земята, все пак ние сме част от нея. Тя е жива като всички нас, усеща и алармира за това което се случва.
Ако искаш жената да е ангел, създай й рай!

Неактивен Darla

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1746
« Отговор #13 -: Май 17, 2010, 03:06:01 pm »
  Цитат от нещо което прочетох и ми хареса начина по който е написано:
  "Бог позволява научния и технически прогрес в последните столетия за да допринесе да изградим идеални условия за живот, но моралната криза и егоизма не позволяват този прогрес да достигне пълния си капацитет. Това е част от плана за подготовката на света за приемане на Второто пришествие.
Предсказано е че ще дойде края на този свят понеже Божията цел е да спре тази история на злото. До днес светът е тънел в криза, войни, насилие, омраза и разврат понеже Бог е бил изхвърлен от нас от живота ни и злото и егоизма са доминирали.

Края на света не е разрушение, а упадъка на фалшивите егоистични ценности които управляват света днес и издигането на нова култура на любов, мир, хармония разбирателство и взаимен просперитет. Тази култура ще се установи с появата на Месиянска фигура в наши дне – човек който ще намери разрешението на всички тези проблеми и промени курса на историята по този нов път.
Установяването на този нов свят не става с чудеса, а започва с появата на истински семейства, от там родове, нации и свят на доброто и любовта.
Ако искаш жената да е ангел, създай й рай!