Автор Тема: 2012  (Прочетена 1140 пъти)

Неактивен jessie_j

• Глобален Модератор
  • Опитен играч
  • Публикации: 909
  • Рейтинг: +0/-0
  • http://www.bgkoleda.bg
2012
« -: Септември 07, 2009, 08:32:44 pm »
Мисля, че всеки е чувал за края на света през 2012. Дори филм направиха.
Какво мислите по въпроса, какви теории сте срещали.
Аз много не вярвам на такива неща, не мога да си представя, че за един ден светът ще загине. Но вярвам, че ни очакват катаклизми, разтоповянена на ледниците, земетресения. Мисля, че доста зле се отнасяме с майката природа и това ще окаже влияние. Но пък от друга гледна точка досега съм се разминала поне 3-пъти със заличаването на човечеството.
Четох, че според маите идва нова епоха, промени. Май техния календар е до 21 декември 2012. Затова пъй някои учени предполагат, че на тази дата всичко свършва.
Други смятат, че 10-та планета Нибиру ще се сблъска със земята.

Хората, които не обичат котки, явно са били мишки в миналия си живот.

Неактивен NS

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1757
  • Всеки проблем носи в ръцете си подарък за теб!
Re: 2012
« Отговор #1 -: Септември 07, 2009, 08:41:39 pm »
хммм искрено се надявам да не е вярно все ми се струва че неможе да се определи с такава точност края на света,до сега е имало и други дати със заглавие"края на света",но нищо не се е случвало слава богу.Та се надявам и сега да се размине ,аз като цяло невярвам много на такива неща ,но пък знае ли човек .Че ни чакат катаклизми това е повече от ясно то ние си го правим,ама кога ще са вече е друга тема .....дано да не разберем както и поне нашите деца........
Винаги можеш да изкараш 40 души от едно село, но не можеш да изкараш селото от нито един човек!!!
http://vbox7.com/play:4359f517

Неактивен tiberius

• Новодошъл
  • *
  • Публикации: 4
« Отговор #2 -: Септември 07, 2009, 09:03:55 pm »
"Краят на света"... вечната тема... винаги е била и винаги ще бъде интересна. Още през вековете назад е имало доста дати или събития определяни като идването на края на света. Хората са живяли в страх и в очакване векове наред. Истината е, че никой не знае, просто както се казва всичко е в ръцете на Бог. Не знам сега специално това за 2012 някак не съм го приел много насериозно, но знае ли се какво може да се случи. Всъщност ако има нещо да се случва, то така или иначе ще се случи, без значение притесняваме ли се от това или не. Гледах и филма Esoteric Agenda мисля, че се казваше и наистина много от нещата показани в този филм ми изглеждат истински. В библията също са описани пророчества за последните времена, но все още няма кой да каже със сигурност кое какво означава. Трудно е да се пресее кое сред информацията която ни се представя е чиста истина и кое си е чиста манипулация :) Всичко е тооолкова сложно, като се замисли човек, но то май така е устроен и целият ни свят  ;)

Неактивен Малкия

• Публикации: 1666
  • Рейтинг: +3/-0
« Отговор #3 -: Септември 07, 2009, 11:10:41 pm »
бих казал че съм изпуснал филма за 2012 година  :)

не сме застраховани де, казват че през тази година банките няма да дават кредити  ;)  :)
Matador

Неактивен liberty

• Новодошъл
  • *
  • Публикации: 25
« Отговор #4 -: Септември 07, 2009, 11:48:07 pm »
и ако е 2011 или 2013 какво? ние сами си се унищожаваме, няма значение кога - всичко ще свърши все някак си. в крайна сметка... все някъде разработват я оръжие за масово поразявне, я някоя болест. и да ни затрие 'Онзи горе", можем ли да Му се сърдим, след като сме унищожили творението му?! ПОнякога си мисля, че без нас земята би била по-добро място
аз точно за 2012 не вярвам. не знам защо, но вътрешно съм убедена, че по това време просто България ще бъде велика. не знам защо. надявам се да съм права все пак. може пък и да стане чудо и да станем по-добри и да си запазим земята - знае ли човек.
в крайна сметка, никой не може да каже и какво точно са имали предвид инките, когато са спрели календара си.  това за новата ера напр ми хареса. 2012 не е толкова далече - скоро ще видим

Неактивен passenger

• Готин
  • Публикации: 267
« Отговор #5 -: Септември 08, 2009, 03:13:41 am »
Ок света щял да свърши 2012 по календара на инките ,а да ви питам аз къде са те сега.След като могат да предвидят края на света как така са изчезнали или са останали някакви далечни техни потомци.Недейте вярвайте на всичко което чувате или четете ;)
В пустинята рядко се срещат жени, а у всяка жена хиляди, хиляди пустини. - Смирненски

Ако не поискаш от човек много, няма да получиш много. Макаренко

Неактивен Lun

• Публикации: 2005
  • Рейтинг: +0/-12
  • Вещичката!
« Отговор #6 -: Септември 08, 2009, 04:45:22 pm »
Аз очаквам с "нетърпение" там някъде да започне 3-тата световна война, която разбира се ще е ядрена...  (chuckle)

П.П. След края й от космоса ще се стоварят инки, маи и други липсващи цивилизации  ;) и ще населят наново опустошената планета  (happy). А ние ще бъдем почистени като напаст от хлебарки... Свежо а?  (chuckle)

Неактивен Glrk

• Опитен играч
  • Публикации: 696
  • Take a Look In The Mirror
« Отговор #7 -: Септември 08, 2009, 04:49:28 pm »
Първо щяхме да мрем в началото на века. Оцеляхме. После дойде 06.06.06г. пак щеше да се мре. Оцеляхме и тогава. Все ше се намери някой луд да пусне една атомна бомба някъде. Самоче не вярвам да е точно на тая дата.
Животът на боговете е сляпата вяра на онези, които им се кланят
#####################################
Религията е просто поредната Мафия

Неактивен diabla

• Готин
  • Публикации: 464
  • За кратко Вещица, но с добри преживявания!
« Отговор #8 -: Февруари 18, 2010, 01:51:06 pm »
Я колко интересно!
http://vbox7.com/play:9a481023
"За учения, който е живял с вярата си в силата на разума, историята завършва като лош сън. Той е изкачил планини от невежество, вече всеки миг ще покори най-високия връх и когато  изкатерва и последната скала, бива приветстван от цяла група теолози, които си седят там от векове."   Робърт Джастроу

Неактивен Scarface

• Публикации: 1675
  • Рейтинг: +3/-6
  • In love with my beautiful self
« Отговор #9 -: Март 09, 2010, 10:56:34 pm »
После дойде 06.06.06г.
Мда, пък вместо да измрем, хората взеха да напират за супорнайсе сватби на тая дата :D
You miss 100% of the shots you don't take