Аз досега съм имал кучета котки, дори един заек албинос - само прищявките на майка ми и на сестрите ми. Бишвата ми приятелка ми донесе едно черно котенце, когато живеех сам на квартира, защото не можеше да си го гледа в общежитието. И ми го сервира на мене. Но аз живеех на четвъртия етаж и номера с хвърлянето през терасата не ставаше.
По начало не си падам по котки, прекалено са неблагодарни. Докато ги храниш ти се бутат, а като спреш сякаш не те познават. Обичам кучета, но не бих затворил куче в апартатемт - те обичат свободата. Затова бих си взел куче, ако някой ден заживея в къща с двор.
Иначе мога да кажа, че харесвам конете, незнам защо, никога не съм бил в близост до кон, но някак подсъзнателно ме кефят.
А сега си имам няколко компютъра, зашото не ми се налага да ги извеждам да пишкат и да ги храня. Даже, въпреки, че са различни, са големи приятели. Осигурил съм им гигабитови взаимоотношения и не се карат за преимущество, нито за място вкъщи. Всеки си има стая, даже единият има цял гардероб на разположение, че от там по-малко се чува как мърка :-)
От друга страна не цапат, а котките и кучетата правят пакости, пък и незнаят какво е торент, нито могат да лаят/мяукат с 5.1 саунд :-)