Автор Тема: Има ли значение с колко мъже е спала приятелката ви преди вас?  (Прочетена 7443 пъти)

Неактивен tuby

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 4296
  • Рейтинг: +7/-36
Пич, дръж се като мъж...Кви са тия драми.

Нормално е не се чувстваш супер добре, ако приятелката ти ти разказва как е било с другите. Едва ли на някой ще му стане приятно, но обективна причина да изпадаш в такива състояния няма. Трябва сам да се справиш с този проблем, едва ли някой би могъл да ти даде съвет или да ти помогне в тази ситуация. А и 5 преди теб...човече трябва да се радваш, подскачаш, пускаш фойерверки, заря, курбан да направиш, че си срещнал толкова непорочна жена. В тия времена това си е чудо невиждано.
« Последна редакция: Февруари 07, 2012, 04:49:46 pm от tuby »
никовете на Vegal
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=764 - тук живее в панелка на 9тия етаж
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=3925 - тук е 17 годишно момче от спортното в пловдив и тренира гребане

Неактивен Alito

• Публикации: 1175
  • Рейтинг: +14/-17
  • Music&Dance are the strongest soul expressions!
Благодаря за бързите отговори! Но не мисля, че ме разбирате напълно. Знам, че беше глупаво, но я накарах да ми разкаже всичко и за всеки и тя ми разказа, защото не я оставях на мира. Оттогава ми стана още по-тъпо, просто почувствах някаква болка, разбирате ли, болеше ме отвътре, въпреки, че тя не е направила нищо лошо преди, още по-малко на мен сега. Болка, която не мога да опиша защо се появи, може би от чувство за собственост или от някакво друго чувство, което не знам какво е. Болката трая доста време, не знам как да ви я опиша. Спрях да ям, да спя, да говоря. Само за това мислех. Не знам просто какво стана. Мина ми, но сега пак започнах да го мисля. Защо ми се отрази това така, някой може ли да ми отговори.

В крайна сметка е важно кой-обича. Човек може да е спал и с 100 жени/мъже и да не е обичал никого от тях. Няма никакво значение бройката.

Няма по-страшно от това глупака да се помисли за велик, тогава и дявола става безсилен.

Where words fail, music speaks!

Неактивен 99v86k

• Новодошъл
  • *
  • Публикации: 6
  • Рейтинг: +0/-0
« Последна редакция: Март 17, 2012, 11:16:01 am от 99v86k »

Неактивен Lady Lara

• Опитен играч
  • Публикации: 731
  • Рейтинг: +1/-13
Благодаря за бързите отговори! Но не мисля, че ме разбирате напълно. Знам, че беше глупаво, но я накарах да ми разкаже всичко и за всеки и тя ми разказа, защото не я оставях на мира. Оттогава ми стана още по-тъпо, просто почувствах някаква болка, разбирате ли, болеше ме отвътре, въпреки, че тя не е направила нищо лошо преди, още по-малко на мен сега. Болка, която не мога да опиша защо се появи, може би от чувство за собственост или от някакво друго чувство, което не знам какво е. Болката трая доста време, не знам как да ви я опиша. Спрях да ям, да спя, да говоря. Само за това мислех. Не знам просто какво стана. Мина ми, но сега пак започнах да го мисля. Защо ми се отрази това така, някой може ли да ми отговори.

Истината е, че ти си обикнал и опознал това момиче и си имал нужда от потвърждение, че точно ти си нейният човек. Естествено е да не понасяш мисълта, че тя е била с друг мъж, защото държиш на нея. А всъщност, миналото няма значение. Значение има какво се случва "тук" и "сега". А тук и сега ти си Правилният човек. И когато си срещнал правилната жена, бройката (брои се на пръстите на едната ръка) няма значение. Ти си Единственият за нея мъж. Отдай се на връзката си и се наслаждавай.  :)
« Последна редакция: Февруари 07, 2012, 05:52:53 pm от Lady Lara »
"Понякога мълчанието е най-добрият отговор."

Активен Scarface

• Публикации: 1675
  • Рейтинг: +3/-6
  • In love with my beautiful self
"Числото 5" - продължение на "Числото 23" :D
А сега по-сериозно. Мисля, че ивъла хубаво ти каза да се държиш като мъж. Не се панирай, на кой му пука. Всеки има минало. Просто й разкажи и ти за твойте бройки ;)
You miss 100% of the shots you don't take

Неактивен 99v86k

• Новодошъл
  • *
« Последна редакция: Март 17, 2012, 11:16:21 am от 99v86k »

Неактивен borkos

• Публикации: 2081
  • Рейтинг: +7/-8
Преди малко се замислих над едно нещо провокирано от тази тема.Защо ние мъжете имаме нуждата да знаем бройката на половинката,при положение ,че почти всеки един отговор ще ни изяде главата в последствие.
When you're done fucking your enemies,
fuck them some more.

Само курви на тоя свят братко!!!

Неактивен 99v86k

• Новодошъл
  • *
« Последна редакция: Март 17, 2012, 11:16:44 am от 99v86k »

Активен Scarface

• Публикации: 1675
  • Рейтинг: +3/-6
  • In love with my beautiful self
Не знам защо 5 ти се струват много. Всъщност 5 са малко.
Иначе е нормално в общия случай жените да имат по-голяма бройка, все пак изборът на партньор е едно от нещата, върху които жените имат контрола ;)
You miss 100% of the shots you don't take

Неактивен tuby

• Публикации: 4296
  • Рейтинг: +7/-36
Ами всичко това си има доста просто обяснение. Просто мъжете сме такива - което си е наше си е наше, не обичаме да делим, самата мисъл, че някой друг е имал досег до скъпоценната вагина на партньорката ни е доста тревожеща и както се вижда може да докара човек до крайни състояния.
При жените не е така, защото гореспоменатата вагина е най-скъпоценното нещо, което имат и съответно умело се възползват от него. За тях бройката не е толкова от значение, даже с колкото повече жени си спал, толкова повече се издигаш в очите на жените като истински самеь.
никовете на Vegal
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=764 - тук живее в панелка на 9тия етаж
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=3925 - тук е 17 годишно момче от спортното в пловдив и тренира гребане