Анкета

a sega nakade?

z
3 (27.3%)
zd
8 (72.7%)

Общ брой гласове: 11

Автор Тема: Една тежка раздяла  (Прочетена 6068 пъти)

Неактивен Scarface

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1672
  • Рейтинг: +0/-3
  • In love with my beautiful self
Re: Една тежка раздяла
« Отговор #50 -: Октомври 03, 2011, 05:05:43 pm »
Сериозно, пиши на кирилица, латиницата е против правилата на форума
You miss 100% of the shots you don't take

Неактивен Lady Lara

• Опитен играч
  • Публикации: 727
  • Рейтинг: +1/-4
« Отговор #51 -: Октомври 03, 2011, 05:32:09 pm »
Mr.Expedience,
централна фигура в твоя живот си първо и преди всичко ти самият - и сега и винаги занапред. Момичето със сигурност ще се погрижи за себе си, ти също трябва да се погрижиш за теб самият. Имаш си свои лични потребности, работа, приятели занимания. Не търси вина в себе си. Нещата понякога просто се случват. Не е задължително да има логика. Единият може да е готов за сериозна връзка, а другият не. Направи всичко необходимо за да се оттеглиш и да запазиш самочувствието си.
"Понякога мълчанието е най-добрият отговор."

Неактивен sixth sense

• Заинтересован
  • **
  • Публикации: 60
  • Рейтинг: +0/-0
« Отговор #52 -: Октомври 03, 2011, 11:40:06 pm »
и аз толкоз разбрах, даже и по-малко от другите.
Обаче....няма кой знае какво да направиш, според мен.
Жената решава пич.
Махвай с ръка и отминавай.
Търси друга и тва е...

Неактивен Mr.Expedience

• Новодошъл
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #53 -: Октомври 05, 2011, 02:44:10 am »
Извинявам се още веднъж че инстиктивно ви пишя на латиница няма вече да е така извинявам се също и на админа....
Днес около 00 ч. доидоха хоата който "не ми цепят басма" в това заведение в което работя,една "ПИЯТЕЛКА-ПОЗНАТА (ДЕСИСЛАВА" която "брамчи" с вече бивша ми приятелка и се бади и я попита дали тя щяла да дойде?!?!?! Ти педставяшли си?!На десито мъжа (Теодор) й има брат по малак е от Теодор казва се (Мариян).И той доде по едно време и  прегъна Кристина което ме учуди защото Мариян е би-сексуален.... и всеки път като им носех нещата те се пускаха иначе пеганати няма проблем нали "мен ме няма там"..... след което Теодор ги пребра в къщите си,и двамата живеят в моя кв. даже мариян е в моя бл. Пък тая малка кифла е до моя блок... трудно ми е да повярвам че те са се били прибрали в къщите си. преди известно време бяхме временно разделени пак с тая Кифладжика Кристина,и я засякох пред блока прегарнати прибирайки се в тоя мариян.И тогава си спомням че (небяха си плащали тока,защото нямаха възможност) и Мариян и Кристина ми обеснявали 4е щели да пият кафе от джезвето били са си го направили и щели да си говорят.Нали все пак всеки би си помислил какво са правили.... а да щях да забравя да кажа че този мариян не го барка дали ще е с момиче или момче..... пък тя била го харесала някви такива.... аиде женската олдитория какво се опитва да направи тази кристина да ми стане гадно за това че е с някой друг или да се направи на много оборотна? не показвам пред нея че ми е криво разбира се даже ако можех щях и клип да ви пусна колко много си избухвах....

Неактивен belos

• Публикации: 1770
  • Рейтинг: +0/-1
« Отговор #54 -: Октомври 05, 2011, 10:01:52 am »
Приятел, с риск да повторя другите съфорумци ще кажа: "Вземи мини един ускорен курс по правопис, словоред, пунктуация и правилен изказ. След това може би ще започнем за разбираме, какво искаш да кажеш. Другото което ми идва на ум е - опитай да пишеш не в 2:44 ч през ноща, а в по-нормално време и без влиянието на алкохол (ако си пил нещо в повечко де :) ), може и да се получи смислено издържан текст. Аз съм пробвал да пиша разни неща по малките часове след употреба на алкохол и определено не се получават нещата."

Поздрави и не го изживявай толкова тежко, каквото и да е станало, защото абсолютно нищо не схващам от несвързаните думи.
Прецака ми се подписа!

Активен tuby

• Публикации: 4289
  • Рейтинг: +5/-9
« Отговор #55 -: Октомври 05, 2011, 10:04:11 am »
хайде, женската олдитория, какво чакате? дайте съвети на човека
Не слагайте минуси на Вегал и Агалиа! Те много се притесняват за виртуалният си рейтинг!

Неактивен Lady Lara

• Опитен играч
  • Публикации: 727
  • Рейтинг: +1/-4
« Отговор #56 -: Октомври 05, 2011, 10:42:49 am »
Man,
 като част от женската  АУдитория  тук   ти казвам, дърпай шалтера, изключи се  от  това момиче и нейните приятели. Играта загрубява. Много ясно, че идва в заведението където работиш за да те дразни и да направи така, че да ти е гадно. Е, може би факта, че момчето с което го прави е бисексуално е все пак някаква утеха, но номерата са си номера. Казваш, че и друг път така сте се разделяли и събирали. Това е кофти схема и почти никога  не работи. Всичко се повтаря отново. А това за клипа  и избухването изобщо не го разбрах, но както и да е, няма значение. Хайде:  успех и умната…(ако не е умната, русата). Живей си живота и продължавай напред. Запиши се на някакви курсове, учи нещо, забавно е и полезно.
"Понякога мълчанието е най-добрият отговор."

Активен tuby

• Публикации: 4289
  • Рейтинг: +5/-9
« Отговор #57 -: Октомври 05, 2011, 10:44:19 am »
Да човече. Запиши се на некви курсове.
Не слагайте минуси на Вегал и Агалиа! Те много се притесняват за виртуалният си рейтинг!

Неактивен Alito

• Публикации: 1166
  • Рейтинг: +3/-11
  • Music&Dance are the strongest soul expressions!
« Отговор #58 -: Октомври 05, 2011, 11:22:18 am »
Мн трудно се чете, напуши ме смях, но както и да е. Каква е драмата в случая не е ясно. Хора слагат край на връзки всеки ден. Свиквай с живот, друго няма какво да кажа, нищо драматично няма в историята ти, ти я приемаш така. Направи си правилните изводи за въпросното момиче и се радвай, че си се отървал навреме, явно е повърхностен човек и не е на твоята емоционална вълна. т.е. не може да ти даде това от което имаш нужда в момента.
Няма по-страшно от това глупака да се помисли за велик, тогава и дявола става безсилен.

Where words fail, music speaks!

Неактивен AFA

• Готин
  • Публикации: 348
  • Казвам каквото мисля , Мисля каквото казвам
« Отговор #59 -: Февруари 23, 2012, 05:59:22 pm »
Казват , че ако не си обичал поне веднъж , не си живял ....
Е живях , а сега е време да умра .... Амин !!!
Цитат
не плащам за нещо, което ми се полага по право като на готин мъж