zdraveite,vsi4ki.izvinqvam se otna4alo 4e vi dosajdam s tazi moje bi banalna tema,no izkam nqkade da go izkaram.zna4i bqx s edno momi4e edna godina,obi4axme se mnogo,bqxme 6tastlivi,dori se sgodixme,no....no treti hora vlqzoxa mejdu nas i uspqha da ni razdelqt.az napravix nqkolko glupavi postapki i leka po leka se stigna do razdqlata.ve4e minaha 2 meseca no az vse o6te sam zle,obi4am q sas vseki izminal den vse pove4e i pove4e,i ne moga da se radvam na ni6to.vsi4ko koeto predi mi e dostavqlo udovolstvie sega mi e bezrazli4no,mislq denono6tno za neq,ne moga da q zkaram ot akala si.namerix si drugo momi4e,kato si mislex 4e 6te mi pomogne da zabravq starata no ne,naprazno.o6te na 4=q den q zarqzoh prosto ne mojax da spra da mislq za starata.sega sam s druga no mislq i neq da q zareja,ne si struva da i propilqvam vremeto.skoro 4uh 4e biv6ata mi godenica se razdelila s gadjeto deto si be6e hvanala sled kato se razdelixme nie.tova zna4i li 4e i tq i ne moje taka lesno da me preodolee?ne znam obarkan sam,iskam da prodalja napred,da se usmihna na jivota no mi e trudno.a sega nakade?kak se jivee sled tejka razdqla?