известни жени
Внимание: Все още не си регистриран! Без регистрация нямаш възможност да използваш всички функции на форума. Регистрирай се сега.
Форум за Мъже!
Февруари 08, 2012, 01:54:50 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: Моля всички потребители да прочетат това.
img  
Страници: 1 2 [3]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: известни жени  (Прочетена 1438 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Lun
Майстор на вербалната шпага
Неактивен Неактивен

Публикации: 1979

Благодарности
-Дадени: 685
-Получени: 879

Вещичката!

« Отговор #20 -: Август 07, 2009, 02:24:44 »

Аааа Тристрамче та каква е награда сега за Барб, че нещо не разбрах  ???

Аз нищо, че по нищо не си личи, но и аз порових за мацките, само дето като нямах достатъчно време и нищо  Wink.... оправдавам се де  Wink...
Мисля, че трябва да измислиш приз или в краен случай нова загадка  Wink... Така де ако имаш проблем с наградният фонд  .
Активен
tristram
Неактивен Неактивен

Публикации: 1415

Благодарности
-Дадени: 1107
-Получени: 590

I am what I am

« Отговор #21 -: Август 07, 2009, 06:14:57 »

ха така, сега и до наградата ли опряхме?!  Grin ами сега?   

да, ама първо нека финишираме загадката, защото сега проверих обстойно, и май има една дама е останала все още в неизвестност Wink

№ 1 - жена пилот от германия, през 1932г. е 2рата жена в света осъществила хм... обиколен полет /circumnavigation flight - не съм сигурен как да го преведа това  / умира на 72 годишна възраст. сега Лунче, имаш шанс и ти да се включиш, вместо само да се оправдаваш Tongue

№ 3 - браво барб! живота на тази жена заслужава манга! макар че, според това, което прочетох, не е ясно какъв е краят и, имало различни версии казват... Roll Eyes

№ 4 -  White Lilia Stalingrad - бялата лилия на сталинград са я наричали! умира едва на 22 години! свалила е 16 самолета! още докато е била жива са и присъдили Ордена на Червените звезди. Smiley

п.п. а за нова загадка, дааавайте да измислим нещо? иначе награда като за барб...хмм почти съм сигурен, че винаги мога да и занеса 5/6 Нирвани и да видя истинска радост в нейните очи?! Tongue че и не само в нейните май Grin но, ако се вдигне до бургас, за спирита, обещавам да измисля нещо по оригинално Wink
Активен

Lun
Неактивен Неактивен

Публикации: 1979

Благодарности
-Дадени: 685
-Получени: 879

Вещичката!

« Отговор #22 -: Август 07, 2009, 07:21:29 »

Искаш да кажеш, че номер 1. не е Хана Райч  Sad. Аз мислех, че е разпозната. Хъммм отивам да си приготвям багажа за моренцето, ако съм по-чевръста ще поровя за мацки пилоти, но ако си ме метнал на черешата, че не е позната ще ти хвръкнат ушите  .
Активен
barbarella
Неактивен Неактивен

Публикации: 1707

Благодарности
-Дадени: 417
-Получени: 593

Carpe diem, baby!

« Отговор #23 -: Август 10, 2009, 09:41:29 »

... но, ако се вдигне до бургас, за спирита, обещавам да измисля нещо по оригинално Wink

хохоххх! внимавай какво обещаваш!  Wink  

за №1 - сега ще проверя. хммм....
да, прав си ТТ! Smiley  обаче, за тази жена нищо не намерих на български
поправям се:
№1 - Ели Бейнхорн
« Последна редакция: Август 10, 2009, 10:29:51 от barbarella » Активен

life is a struggle between good, evil and chocolate 
Страници: 1 2 [3]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: