Автор Тема: Как сте облечени днес?  (Прочетена 14021 пъти)

Неактивен tristram

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1441
  • Рейтинг: +2/-3
  • I am what I am
    • chapter 00
Re: Как сте облечени днес?
« Отговор #10 -: Юни 08, 2009, 03:22:15 pm »
ми... по това време на денонощието, какъв да съм бе дарле? (chuckle) :P

по темата не пиша, защото съм скучен, аз си пиша от къщи и съответно не се обличам с нищо интересно - светло жълта блуза дълъг ръкав, дънки и чорапи с Астерикс! :D ма те не се виждат :P

Неактивен Darla

• Публикации: 1746
  • Рейтинг: +0/-0
« Отговор #11 -: Юни 08, 2009, 03:43:16 pm »
 Гол  (smirk) Уаааауу  (happy) (happy) (chuckle) Хммъкк не съм погледнала часа. ;)  Не си скучен, е не си и от най-забавните, но при теб има нещо по-дълбоко и важно от колкото това.  :) ;) Както и да е..... хихи много яко.. :P....чорапки с Астерикс  :) :)
Ако искаш жената да е ангел, създай й рай!

Неактивен Lun

• Публикации: 2005
  • Рейтинг: +0/-2
  • Вещичката!
« Отговор #12 -: Юни 08, 2009, 04:24:59 pm »
наръчник на хубавицата

Ах не, това е култово особено синдромът “пилешки анус” паднах  (rofl)...

Ми аз по темата - днес съм като погребален агент цялата в черно :D. Черна пола с висящи крайща, черен потник с тънки презрамки и върху него още една черна блуза, която ако не я облека с потника отдолу няма да остава нищо за въображението, защото е с гол гръб и отпред е изцяло отворена  (chuckle). Високи обувки с тънки каишки, черни разбира се, чисто нови тренирам с тях, че ми трябват за събота, да съм сигурна, че няма да ходя на един крак тогава. Мога да докладвам, че засега съм ОК поне откъм обувките  ;).

П.П. Повече не мисля да пиша тук, защото всеки ден е различно. Сентенцията е проста - имам само шантави дрехи и не се притеснявам да излезна на улицата във вариант, които съм убедена, че почти никой не би посмял  (chuckle).
« Последна редакция: Юни 08, 2009, 07:33:49 pm от Luna »

Неактивен barbarella

• Публикации: 1707
  • Carpe diem, baby!
« Отговор #13 -: Юни 08, 2009, 04:35:40 pm »
боже, лунче! трябва да уговорим дрес-кода с теб!  :o :) :*

life is a struggle between good, evil and chocolate  (headbanbg)

Неактивен Darla

• Публикации: 1746
« Отговор #14 -: Юни 08, 2009, 04:50:46 pm »

П.П. Повече не мисля да пиша тук, защото всеки ден е различно. Сентенцията е проста - имам само шантави дрехи и не се притеснявам да излезна на улицата във вариант, които съм убедена, че почти никой не би посмял  (chuckle).
Ех, защо? Нали за това я направих тази тема?  :( Да разберем кой, колко и как шантаво се облича. Нали това е интересното, всеки си има собствен стил. Ще ми е интересно (предполагам и на другите) да науча нови трикове или идей за съчетанието на облеклото. Защо пък сте такива сега... Барби и ти, недейте така дееее.  >:)  :'( (doh) :( Вие сте лоши момичета.  :P (happyflo)
Ако искаш жената да е ангел, създай й рай!

Неактивен Lun

• Вещичката!
« Отговор #15 -: Юни 08, 2009, 07:33:20 pm »
Darla  (hug) :* извинявай права си. Обещавам от време на време да си признавам с какво съм като днес - беше лесно за обяснение и не звучеше много шокиращо  ;).

П.П А за лошите момичета си адски права, но няма какво да се направи по този въпрос  (chuckle).

Неактивен Малкия

• Публикации: 1661
« Отговор #16 -: Юни 08, 2009, 07:39:04 pm »
айде аз ще си призная
в момента по хавлия  :P  (poolparty)
Matador

Неактивен Ред

• Администратор
  • Опитен играч
  • Публикации: 885
« Отговор #17 -: Юни 08, 2009, 07:39:32 pm »
Аз вече съм си вкъщи и не съм облечена особено интересно. Иначе навън бях с дънки и черна туника, която си купих онзи ден и от която съм много щастлива, защото много ме радват такива кройки - вталени в горната част и разперени в долната, така, че като духне вятър става забавно, защото се развява (chuckle) И черни обувки и чанта. И понеже ми писна вече от черно, точно днес си купих лилави обувки и чанта и съм на седмото небе (happy)

Неактивен belos

• Публикации: 1770
  • Рейтинг: +0/-1
« Отговор #18 -: Юни 09, 2009, 10:20:51 am »

...... черен потник с тънки презрамки и върху него още една черна блуза, която ако не я облека с потника отдолу няма да остава нищо за въображението, защото е с гол гръб и отпред е изцяло отворена  (chuckle). .....

".... и тя си купи блузка, но веднага след това си купи и сутиен, щото блузката е прекалено прозрачна и щели да й се виждат циците  :D, а после си купи и потник, за да не се вижда сутиена  :D......"  

« Последна редакция: Юни 09, 2009, 02:25:09 pm от belos »
Прецака ми се подписа!

Неактивен Lun

• Вещичката!
« Отговор #19 -: Юни 09, 2009, 02:00:42 pm »
.... и тя си купи блузка, но веднага след това си купи и сутиен, щото блузката е прекалено прозрачна

:D Ето Дарле глей кво стаа... Знаех си аз, че... ама карай  :P  (rofl)... Аз пък правя наобратното  (chuckle), купувам си сутиен дето искам да се вижда и после прозрачна блузка, за да има през какво да се вижда  :P...  (rofl)