Автор Тема: Как сте облечени днес?  (Прочетена 14021 пъти)

Неактивен Darla

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1746
  • Рейтинг: +0/-0
Как сте облечени днес?
« -: Юни 05, 2009, 03:09:56 pm »
       Ще започна първа разбира се.  :@ :@
Аз съм облечена със средно тъмно-сини дънки почти прилепнали по краката, бежови-почти бели ниски обувки, блузката ми е..... ох малко ще ми е трудно да я опиша.  Без ръкави, спортно-официална, тип торбичка (балон) с широко поло, има малки котвички отпред, много е интересна. Цвета и емежду много бледо розово и оранжево (нещо като кремаво). Нося широка дълга лента (прилича на тънък малък шал, двата и края се спускат почти под плешките на кърба ми) на главата от същия плат и цвят като на блузата, също така на ръката ми има широка дървена гривна с леко издълбани красиви цветя на нея. :) Имам и сл. очила, но като гледам как се е стъмнило май няма да ми трябват.  8-)
  Вие сте.
« Последна редакция: Юни 05, 2009, 03:42:13 pm от Darla »
Ако искаш жената да е ангел, създай й рай!

Неактивен Малкия

• Публикации: 1661
Re: Как сте облечени днес?
« Отговор #1 -: Юни 05, 2009, 08:44:00 pm »
къси панталонки ( баба ми ги е шила ) фанелка, чорапи с един картоф на тях  ;)
Matador

Неактивен the best welder

• Публикации: 1627
« Отговор #2 -: Юни 05, 2009, 09:10:02 pm »
Аз съм по едни жълти шортички на бели цветчета и с тях си джиткам (rofl) (rofl)! (chuckle)
"...Ето,ти победи,вземи всичко което ти е угодно и си иди с мир!"

Крум споделя с Никифор свои мисли.

Неактивен ОмМм

• Опитен играч
  • Публикации: 557
« Отговор #3 -: Юни 05, 2009, 09:19:01 pm »
 :) :) :)TOPLESS  с 2 фиби в косата на кръстачка+ бижута, боса....

« Последна редакция: Юни 05, 2009, 11:45:54 pm от AngelSmile »

Неактивен tristram

• Публикации: 1441
  • Рейтинг: +2/-3
  • I am what I am
    • chapter 00
« Отговор #4 -: Юни 05, 2009, 10:34:05 pm »
хах ангелче, като каза панталонки - патладжан, и се сетих за онзи виц с генерала, червената риза и кафяеите гащи...  (rofl)
нищо, че патладжана бие по-скоро на виолетово май... то зависи кой какво е ял  :P

Неактивен ОмМм

• Опитен играч
  • Публикации: 557
« Отговор #5 -: Юни 05, 2009, 10:50:28 pm »
 :) :)  :) Кой каза. че съм казала нещо?  (ooops)
Не хванах връзката, а и вица не знам.... (chuckle)Освен,че е важно кой какво яде, е важно и  колко и какво пие и.... да  не се олива...Или пък съществува  някаква нова разновидност на далтонизъм? :@ (devil) :@
« Последна редакция: Юни 06, 2009, 06:39:26 am от AngelSmile »

Неактивен tristram

• Публикации: 1441
  • Рейтинг: +2/-3
  • I am what I am
    • chapter 00
« Отговор #6 -: Юни 07, 2009, 01:27:40 am »
аа тук някакви промени са ставали...  :^) а вица беше:

велик генерал! веднъж приближеният му оръженосец го попитал: "генерале, как станахте толкова велик и как сте толкова безстрашен и неуязвим в битките?" , а генералът тежко отвърнал: " тайната, мой верен оръженосецо, е че винаги влизам в битка с алено-червената си риза, за да не си личи кръвта ми! така враговете ми си мислят, че каквото и да направят, не могат да ме ранят дори и сами бягат!" запомнил мъдрите думи на генерала си, верният оръженосец, не минало се време, и се изправили срещу 10 пъти по многоброен противник! затекъл се оръженосеца към генерала щастлив, че ще може да му даде червената риза, но генералът го спрял с думите: " абе яяя дай по-добре кафявите ми гащи"...  :D

Неактивен Darla

• Публикации: 1746
« Отговор #7 -: Юни 08, 2009, 01:56:29 pm »
  :D :D :D Хубав виц. :P Но не разбрах,Тристрамче, ти гол ли си?  (chuckle)
Сиво-черна, от горе на долу преливаща се рокля, с червен колан, чехли с тънки червени каишки и естесвено червен маникюр на ръцете и краката, с червена гривна.  :)
Ако искаш жената да е ангел, създай й рай!

Неактивен belos

• Публикации: 1770
  • Рейтинг: +0/-1
« Отговор #8 -: Юни 08, 2009, 02:34:29 pm »
Мръсно бял дълъг панталон, черно риза с тънки бели вертикални лентички по нея (на това не знам как се казва)  :) и бели чехли, бос. (лятото нося обувки само ако вали), бяла лента на дясната ръка, черен колан (без колан почти никъде не ходя)
Прецака ми се подписа!

Неактивен barbarella

• Публикации: 1707
  • Carpe diem, baby!
« Отговор #9 -: Юни 08, 2009, 03:16:50 pm »
сетих се за една българска поговорка, дето по дрехите посрещаме, а по ума изпращаме.

за протокола: дънки деним  и петладжанена тениска с готина рисунка на котка и с дълъг надпис на френски, дето сега отгоре-надолу и заради заобленостите ме мързи да го чета. червени wrangler-ови чехли тип джапанки за 35 лв /!!!/ от разпродажба /юпиии!  (crazzyhappy)/ и бежовка кожена /тип шагренова/ спортна чанта. на врата едно кафеникакво сваровско сърце на кожена каишка от милото, на лявата ръка кожена кафява два пръста дебела гривна, дето всички я мислят за часовник, а часовникът ми .... хааа!  :P е на другата ръка.
като стигнах до очилата, се сетих за едни препоръчения, дето четох оня ден:
наръчник на хубавицата
... и си отдъхнах, че поне откъм очила го докарвам  (poolparty)

п.п. това ми беше разписването тук за дълго време напред - по-различно едва ли ще се облека скоро  8-)
life is a struggle between good, evil and chocolate  (headbanbg)