Аз скоро сънувах нещо странно. Сънувам мястото където живея (квартала), но съвсем не беше така както изглежда попринцип. Там където има къщи, в съня ми бяха изчезнали, а на тяхно място имаше едни широки, зелени и слънчеви поляни. А аз отивам на някакъв футболен мач (попринцип не ходя на такива мероприятия) на някакъв стадион съвсем близко до квартала, дори сечуваха виковете от фенове, но всъщност беше почти в планината. Вървейки натам си късам плодове от разни дръвчета. По едно време се появи едно непознато момче, флиртуваше с мен.

Повървяхме заедно докато не стигнахме до една пътека, която минава между една къща и от другата страна има нещо като блато и езеро, но не много голямо.

Момчето изведнъж се затича по пътеката....поглеждам а отсрани на нея има един крокодил. Момчето някакси го заблуди че тръгва в едната посока и рязко зави на другата и изчезна зад ъгъла на къщата. Бях изплашена....крокодила се обърна и започна да ме гони. Затичах се, ужасена от страх се наврях в къщата, попаднах в някаква кухня с големи прозорци с изглед към пътеката. От там видях едни цигани, които се смееха и сякаш не им пукаше какво става. Единият от тях, с мустаци и шкембе, засвири с уста и размаха с ръка на крокодила подканвайки го да дойде. Аз плачех и треперех от страх. След няколко секунди видях крокодила да се затичва при циганина

.....най-странното беше, че тичаше като куче, махайки с опашка, но всъщност беше голям крокодил......
Шантава работа!