Автор Тема: Какво сънувахте?  (Прочетена 13114 пъти)

Неактивен Малкия

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1661
  • Рейтинг: +0/-0
Re: Какво сънувахте?
« Отговор #90 -: Септември 24, 2009, 08:09:40 pm »
аз съм сънувал че падам , ама все не достигам дъното  ;) , то си е направо летене  :P
Matador

Неактивен Peplle

• Готин
  • Публикации: 298
« Отговор #91 -: Септември 25, 2009, 11:23:43 pm »
аз съм сънувал че падам , ама все не достигам дъното  ;) , то си е направо летене  :P
параноя ..

Неактивен Lun

• Публикации: 2005
  • Рейтинг: +0/-2
  • Вещичката!
« Отговор #92 -: Септември 26, 2009, 11:01:21 am »
Имах преди доста време един много цветен сън. По-точно 3 дена преди да си тръгна от моренце. Сънувах, че съм поканена на аудиенция при английската кралица Елизабет I. В съня си бях английска селянка и с още 15 селянина като мен, облечени в стари носии, бяхме на чаена церемония в двореца при кралицата. Най-интересното от съня беше самата кралица. Слабичка, стара, аристократична с бледа кожа на лунички с рокля с кринолин с корсет и огромна дантелена яка и  :o :o :o....огромна татуировка на рамото. Татуировката беше цветна на жена с червена коса и синя рокля по тялото и това на фона на паунова опашка  :o :o :o... После селяните се върнахме в едни катакомби да бачкаме, явно това ни беше ежедневието  :D. На сутринта разказах съня на приятелките ми и те ми се смяха и обобщихме, че катакомбите = завръщане вкъщи и бач.

Но историята си има кратко продължение  ;). Една от приятелките ми (щастливка!) пак запраши на море след седмица и там една вечер събрани на маса, хапване и пийване един от мъжете започнал да разправя, че сънувал преди седмица интересен сън. Бил поканен на аудиенция в английската кралица Елизабет I. Моята приятелка щяла да падне. Веднага го питала за татуировка и катакомби, но човека явно не е в моето положение и на него в съня тия подробности не са му се явили  (rofl) (rofl) (rofl).

Неактивен Vegal

• Публикации: 1599
  • Рейтинг: +2/-14
  • Кат ми пееш , пенкелеР..кой ли ми та слуша!
« Отговор #93 -: Октомври 27, 2009, 05:14:25 pm »
как да приспим една жена на 8, 18, 28, 38, 48, 58 години?            На 8 - Лягай, ще ти разкажа приказка.

На 18 – Лягай, ще бъде приказка.

На 28 – Лягай, ти си приказка.

На 38 – Лягай, без много приказки.

На 48 – Лягай, че не е за приказване.

На 58 – Лягай, ще си разказваме приказки.
« Последна редакция: Октомври 27, 2009, 05:19:55 pm от Vega »

Неактивен diabla

• Готин
  • Публикации: 464
  • За кратко Вещица, но с добри преживявания!
« Отговор #94 -: Февруари 13, 2010, 11:17:07 am »
Леле, не мислех, че толкова ме вълнува ставащото във форума, ама явно подсъзнанието ми е на друго мнение (chuckle). Та значи тази нощ в съня ми се разиграваше някаква драма в чата на форума по повод скритите потребители, сред които от време на време съм и аз, хахах, луда работа! (rofl)
"За учения, който е живял с вярата си в силата на разума, историята завършва като лош сън. Той е изкачил планини от невежество, вече всеки миг ще покори най-високия връх и когато  изкатерва и последната скала, бива приветстван от цяла група теолози, които си седят там от векове."   Робърт Джастроу

Неактивен the best welder

• Публикации: 1627
« Отговор #95 -: Февруари 13, 2010, 06:54:23 pm »
Леле, не мислех, че толкова ме вълнува ставащото във форума, ама явно подсъзнанието ми е на друго мнение (chuckle). Та значи тази нощ в съня ми се разиграваше някаква драма в чата на форума по повод скритите потребители, сред които от време на време съм и аз, хахах, луда работа! (rofl)
Ха тъй,и после само аз съм бил луд!!! (poolparty) (wave)Bienwenido в клуба на лудите хехехе
Като за начало гледай филма:"Лудите на стадиона" после ще ти подскажа един хиспански! :P
"...Ето,ти победи,вземи всичко което ти е угодно и си иди с мир!"

Крум споделя с Никифор свои мисли.

Неактивен Darla

• Публикации: 1746
« Отговор #96 -: Февруари 15, 2010, 04:04:47 pm »
Аз скоро сънувах нещо странно. Сънувам мястото където живея (квартала), но съвсем не беше така както изглежда попринцип. Там където има къщи, в съня ми бяха изчезнали, а на тяхно място имаше едни широки, зелени и слънчеви поляни. А аз отивам на някакъв футболен мач (попринцип не ходя на такива мероприятия) на някакъв стадион съвсем близко до квартала,  дори сечуваха виковете от фенове, но всъщност беше почти в планината. Вървейки натам си късам плодове от разни дръвчета. По едно време се появи едно непознато момче, флиртуваше с мен.  :) Повървяхме заедно докато не стигнахме до една пътека, която минава между една къща и от другата страна има нещо като блато и езеро, но не много голямо.  :o
  Момчето изведнъж се затича по пътеката....поглеждам а отсрани на нея има един крокодил. Момчето някакси го заблуди че тръгва в едната посока и рязко зави на другата и изчезна зад ъгъла на къщата. Бях изплашена....крокодила се обърна и започна да ме гони. Затичах се, ужасена от страх се наврях в къщата, попаднах в някаква кухня с големи прозорци с изглед към пътеката. От там видях едни цигани, които се смееха и сякаш не им пукаше какво става. Единият от тях, с мустаци и шкембе, засвири с уста и размаха с ръка на крокодила подканвайки го да дойде. Аз плачех и треперех от страх. След няколко секунди видях крокодила да се затичва при циганина  (smirk)  :o .....най-странното беше, че тичаше като куче, махайки с опашка, но всъщност беше голям крокодил......
    Шантава работа!  :)
« Последна редакция: Февруари 15, 2010, 04:09:11 pm от Darla »
Ако искаш жената да е ангел, създай й рай!

Неактивен Peplle

• Готин
  • Публикации: 298
« Отговор #97 -: Февруари 25, 2010, 08:43:10 pm »
Сънувах че съм в смеска м/у морга и лудница. Много приятно местенце. "Хората" вътре наподобяваха зомбита. Бяха луди. Не помня защо и аз бях вътре, но плътта им бе разядена, и сякаш носеха болести, хапеха и бяха доста страшни, аз вървях през разни коридори и се опитвах да се пазя от тях, помня как стигнах до една стая в която един "доктор" който шиеше пациентите,  се оглеждаше от кое "зомби" да отреже ръка за да я зашие на другото. Имаше и една глава, само глава на прозореца на "кабинета" която мигаше.
В общи линии това са ми спомените, не ми беше особено приятно.

Неактивен Nikita

• Готин
  • Публикации: 435
  • Идвам с мир
« Отговор #98 -: Февруари 25, 2010, 08:45:39 pm »
...
« Последна редакция: Януари 05, 2011, 12:33:13 pm от Nikita »

Неактивен tristram

• Публикации: 1441
  • Рейтинг: +2/-3
  • I am what I am
    • chapter 00
« Отговор #99 -: Февруари 26, 2010, 12:32:49 am »
много яка тема (rofl) какви страхотии само сънувате всички (hug)