Автор Тема: Какво сънувахте?  (Прочетена 13114 пъти)

Неактивен blackheartedd

• Готин
  • Публикации: 449
  • Рейтинг: +0/-0
    • deviantart
Re: Какво сънувахте?
« Отговор #100 -: Март 15, 2010, 10:23:38 pm »
Не помня подробности, рядко си помня сънищата ..  (bandit)
И като сънувам напоследък са няколко истории в една :D Както и да е. Имаше нещо като огромен мост обаче нямаше мост, беше празно пространство от единия до другия край ... и имаше кучета :X бяха се наредили, като някакви мутри  .. помня че много се възмущавах от факта, как може.. кой ги е зарязал тука xD Имаше и някакви бабки и човек съвсем не можеше да мине .. Минах някак си ама ме хвана шубе от кучетата и като се хвърлях да политам до другия край (мда ... -,- ) един пес ме погна ... и плуваше във въздуха за да ме догони .. беше ужасно. После май се укроти .. или ме е изяло и съм започнала да сънувам другия ми сън .. който се състоеше от едно .. chibi <3 ^^ ама от него нямам какво да разказвам толкова, а и не искам `щото е тайна  (rofl)

Който разбрал - разбрал. Който не е .. ми, не е загубил много.  (chuckle)
Illegitimi non carborundum [/center]

Неактивен chocolate_girl

• Готин
  • Публикации: 226
« Отговор #101 -: Март 16, 2010, 10:46:27 am »
Аз пък снощи сънувах братята от supernatural и яко избиване на демони, духове и какво ли не. Много ми хареса :)
Може да съм фъстък,но се бия като цяло пакетче...

Неактивен tristram

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1441
  • Рейтинг: +2/-3
  • I am what I am
    • chapter 00
« Отговор #102 -: Март 18, 2010, 12:43:04 pm »
аз нещо тия дни санувам повечко, а ужж рядко ми се случва :( онзи ден гледах 'сън' на ким ку-дук и явно ми е повлияло нещо... :^)
както и да е, няма да изпадам в подробности, но най-странното беше едно момиче с 2 см дълги рижи косми на краката :o ... и все още си падам по нея :D

Активен tuby

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 4289
  • Рейтинг: +5/-9
« Отговор #103 -: Март 18, 2010, 12:48:37 pm »
Съня на мой приятел от снощи :

"Тази нощ сънувах странен сън. Първо сякаш Уоли караше баничарка през блеснали, огряни от слънце жита, чиито класове се полюшваха от вятъра. Слушаше "You Can Leave Your Hat On" на Джо Кокър, на темето си имаше слънчеви очила, а от огледалцето на баничарката се люлееше картичка с лош цветен принт на гола жена. Уоли си припяваше с Кокър и блъскаше с длан по волана. Целият багажник на баничарката беше пълен с милиционерски фуражки. В съня ми Уоли търгуваше с милиционерски фуражки и ги беше вързал със сезал на пакети по 10. Музиката беше подсилена и настроението приповдигнато, защото Уоли надушваше голяма сделка с фуражките. След това сънят ми се пренесе в сумрачна спалня, цялата изпълнена с аромати от индийски инсенс-стикчета и си спомням, че имаше много сатен, коприна или нещо подобно. На леглото се изтягаше сладострастно Али, а Уоли влезе в стаята само по долни гащи, плешиглав и с подносче коктейли в ръцете. Али бутна многозначително коктейлите на страни и каза, че иска Уоли да и направи френска любов. Уоли се захвана, но веднага изпищя, че е налапал лигав хуй. От путката на Али се беше показало едно лигаво попче и гледаше Уоли в очите. Интересното беше, че попчето имаше абсолютно същата физиономия като Уоли. Малка и голяма плешиглави тикви се бяха втренчили една в друга. Али каза: "Не се притеснявай, улових това попче на Беглика. Бяхме с един мой приятел милиционер. Аз мятах с кепче, а милиционерът ги ловеше направо с фуражката си. Изядох това поче живо и ето сега ми се е показало от путката.". Уоли отвърна: "Ако твоят приятел си е повреди фуражката, само му дай една моя визитна картичка.". Тогава изведнъж попчето се измъкна от путката на Али, плъзна се през плоските й гърди, та чак до мутрата. Зяпна с уста и... "щрак" - отхапа брадавицата. Али изкрещя от болка и аз се събудих."
Не слагайте минуси на Вегал и Агалиа! Те много се притесняват за виртуалният си рейтинг!

Неактивен simorai

• Закоравял
  • Публикации: 116
« Отговор #104 -: Декември 26, 2011, 01:03:04 pm »
Ако темата за сънищата ви е интересна, прочетете "Изкуството на сънуването" на
Карлос Кастанеда. Авторът се опитва да усвои различни похвати и прийоми, които прилага по време на сънуването с цел да го контролира (ще разберете за какво говоря, като навлезете малко в материята), показани му от някакъв шаман.

Ето линк:

http://chitanka.info/text/2781