напоследък сънувам хорър сънища... или поне с такова чувство се събуждам в 5ч сутринта... и това е всяка сутрин почти.
иначе, обичайният ми кошмар е, че пътувам с асансьор в някаква сграда, която примерно има 13 етажа /това го знам!/. и виждам как асансьорът отминава 13-тия етаж и продължава нагоре. единственото хубаво вероятно е, че отива нагоре. само веднъж пътувах надолу и помня, че чувството беше по-гадно.
а понякога сънувам разни хубави неща или хора, които не съм виждала отдавна и ми липсват - тогава, като се събудя /ако имам време/, се опитвам пак да се приспя... за да продължи съня.
а първият ми кошмар, който ми се е запечатал в главата /бях още в детската градина/, бе как брат ми се е превърнал в кокошка, но това го знаех само аз, майка ми го гонеше, за да го заколи, аз се опитвах да й кажа, че това е той, но не можех звук да издам. и тя го хвана и започна да го скубе, както е жив, а той отдолу беше целия в синини...
и сега ще е добре някой психиатър да прочете и да разтълкува тая ужасия.... защото я помня както да е било тази нощ.

в съновници категорично не вярвам!