Аз само глупости сънувам. Но такива откачени глупости, то не че има друго в една тийнейджърска ( правилно ли го написах) глава. Няма да мога още дълго да се извинявам с възрастта си, така че да се възползвам.
Та аз по принцип глупости сънувам. Веднъж сънувах как един грамаден ОРАНЖЕВ скат изяжда баща ми ( това се случва в басейн) и после го уловиха ( ската имам предвид) и той изплю тати жив и здрав, покрит с някаква гадна оранжева слуз. През цялото това време мамито си пиеше кафето най-спокойно, а аз само дето не припаднах от ужас. Сънувала съм, че съм едновременно няколко души, сънувала съм и че пред мен един влак се взривява и убива един мой бивш съученик, който обаче докато се разкъсваше на парчета се смееше истерично ( нз кое му беше толкова смешно, аз поне не намирам анатомията си за особено забавна). Сънувала съм и други глупости, но най-често ми се повтаря един и същи сън, в който има един мъж с много много сини очи, който не спира да ме гледа...аз дори не харесвам синеоки мъже, а този съм сигурна, че никога не съм го виждала, а като го гледам в съня си ......все едно го познавам, много странно чувство такова. Този сън на седмицата поне веднъж го сънувам. Абсолютно един и същ.