Автор Тема: Тези луди,луди хора....  (Прочетена 7409 пъти)

Неактивен Mishunka

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1936
  • Рейтинг: +16/-8
  • Дреме ми на патето!!!
Re: Тези луди,луди хора....
« Отговор #60 -: Март 25, 2010, 12:45:01 pm »
 :D Знаех си, че тр да кликна на линка...  :@
"Don't wake me for the end of the world unless it has very good special effects."
"When your bow is broken and your last arrow spent, then shoot, shoot with your whole heart." Roger Zelazny

Понякога седя и си мисля, а понякога... просто си седя...
()()
( . .)
c((")(")

Неактивен Vegal

• Публикации: 1599
  • Рейтинг: +2/-14
  • Кат ми пееш , пенкелеР..кой ли ми та слуша!
« Отговор #61 -: Май 15, 2010, 09:17:33 am »

Неактивен Vegal

« Отговор #62 -: Юни 18, 2011, 01:46:05 pm »

Неактивен Alito

• Публикации: 1166
  • Рейтинг: +3/-11
  • Music&Dance are the strongest soul expressions!
« Отговор #63 -: Ноември 06, 2011, 12:07:50 pm »
Няма по-страшно от това глупака да се помисли за велик, тогава и дявола става безсилен.

Where words fail, music speaks!

Неактивен Vegal

« Отговор #64 -: Февруари 10, 2012, 05:22:17 pm »
Уолмарт-магазините за неплатежоспособните ...
Има кофти стоки или са добри но леко не на топа на дена или с леки дефекти.
Има и отдел за храни-там грабенето е невъобразимо....
Обикновено са пълни с хора и то...какви-в американските има крайни непукисти и пълни откачалки.
То с пижами ли не щеш и по бански. с котки и,игуани и прасета, облечени като клошари , в дрипи или толкова несъвместими и несъчетаеми дрехи...
В канадските-там  народа е по-събран и цивилизован-позволяват си някои волности-черните се обличат като клоуни с разни парцали или са с боядисани в парадоксални цветове коси....

« Последна редакция: Февруари 10, 2012, 05:31:17 pm от Vegal »

Неактивен Scarface

• Публикации: 1672
  • Рейтинг: +0/-3
  • In love with my beautiful self
« Отговор #65 -: Април 05, 2012, 10:51:30 am »
Сетих се за една супер яка история, която се развива в периода 2005-2006 г. и е една от любимите ми нестандартни истории изобщо. Ще се опитам да ви я разкажа възможно най-детайлно ;)
Става въпрос за канадецът Кайл МакДоналд, който е бил най-обикновен канадец с доста ограничени финансови възможности. Щял да се жени за приятелката си в близкото бъдеще, но нямали пари да си купят къща. Кайл МакДоналд бил блогър в свободното си време и решил да пусне съобщение в блога си, че разменя червен кламер за някакъв друг предмет. На 14 юли 2005 г. получил първото си съобщение по въпроса - написала го жена от Ванкувър, с която Кайл в крайна сметка се видял и разменил кламера за химикалка-риба. Още същият ден пък успял да размени химикалката за дръжка на врата.
11 дни по-късно, на 25 юли, заедно със свой приятел отишъл до Масачузетс, където разменил дръжката срещу газово котлонче. На 24 септември 2005 г. разменил газовото котлонче срещу двигател от Хонда. В промеждутъка между 24 септември и 16 ноември двигателят му бил конфискуван от Ню Йоркската пожарна, но в последствие успял да си го върне и направил успешен опит в Куийнс да размени двигателят за празен кег от бира, документ за пълнене на кега с марка бира по избор на притежателя му, както и неонов надпис на Бъдуайзър. Няколко седмици по-късно пък успял да трейдне "мобилното парти" срещу снегоход в Квебек, а една седмица по-късно разменил новото си притежание срещу екскурзия за двама в Бритиш Колумбия (за февруари 2006 г.).
След зимните празници продължил мисията си и един от хората, с които изтъргувал екскурзията, му дал ван. Скоро след това Кайл се запознал с музиканти, които имали нужда от транспорт, с който да пренасят техниката си по участия. Дал им вана и в замяна получил звукозаписен договор с Metalworks Studios. На 11 април 2006 г. разменил звукозаписния договор с композиторката и пианистка Джоди Гнант, която му позволила да живее една година в къщата й, без да плаща наем. На 26 април разменил едногодишния наем срещу ваучър за вечеря с Алис Купър. Точно месец по-късно разменил ваучъра за кристална топка на KISS, която пее тяхна песничка, когато се разклати :D На 2 юни разменил кристалната топка с актьора и режисьор Корбин Бернсен, който му дал роля във филма си Donna On Demand.
По това време блогът на Кайл бил станал доста популярен и хора от цял свят следили размените му. Новата му придобивка - роля във филм - заинтригувала хората в градчето Киплинг, което има население малко над 1000 души. Там обаче живеел талантлив, млад актьор, който цялото градче подкрепяло. В крайна сметка хората от Киплинг се обединили и на 5 юли 2006 г. с общи пари купили на Кайл къща в градчето, а той предоставил ролята в Donna On Demand на актьора. Равносметката показва, че за малко по-малко от година Кайл МакДоналд е стигнал от малък, червен кламер до двуетажна къща. Добре ли е, питам?

Кайл със същия кламер, с който е започнал серията от сделки.

Кайл и Алис Купър.

И като за финал - Кайл и жена му пред къщата ;)

P.S. Ако някой се е заинтригувал, след бума на популярност, който Кайл получава, той издава книга, която описва цялата история във възможно най-големи детайли. Книгата се казва "One red paperclip" ;)
You miss 100% of the shots you don't take

Активен tuby

• Публикации: 4289
  • Рейтинг: +5/-9
« Отговор #66 -: Април 05, 2012, 10:54:16 am »
Яка история, но в САЩ всичко е възможно :)
Не слагайте минуси на Вегал и Агалиа! Те много се притесняват за виртуалният си рейтинг!

Неактивен Scarface

• Публикации: 1672
  • Рейтинг: +0/-3
  • In love with my beautiful self
« Отговор #67 -: Април 05, 2012, 10:55:30 am »
О, аз изключвам подобно нещо да стане в България, просто историята е готина ;)
You miss 100% of the shots you don't take

Неактивен Alito

• Публикации: 1166
  • Рейтинг: +3/-11
  • Music&Dance are the strongest soul expressions!
« Отговор #68 -: Април 05, 2012, 11:25:16 am »
Аз се сетих за друга история, след като прочетох темата за смяна на пола. И мисля, че е много подходяща за темата: тези луди, луди хора. Бих добавила и тези объркани, объркани хора.
Преди няколко години гледах филм за един богат англичанин женен за красавица с две деца, който в едни момент започва да се съмнява в своите способности като мъж, след период на изневери от страна на жена му. Мъжът преживява проблемите с жена си доста драматично и започват и други проблеми от финансово естество, за няколко години от милионер се превръща едва ли не в просяк.  Жена му го зарязва, а той остава сам и напълно загубил себе си. Идва момента, в който с цялото си сърце и душа започва да копнее за това да бъде жена. Защото самият той обясни във филма, че за него да си жена е нещо велико и специално.
Сменя пола си човечецът и става жена. Минават няколко години и той разбира, че всъщност да си жена не е това, което си е представял и очаквал и решава да стане отново мъж. Разбира, че всъщност да си жена е по-сложно и се живее по-трудно (това са негови думи). Оказва се, че обратната операция за връщане на пола е почти невъзможна, с други думи той никога няма да бъде повече качествен мъж.
Стоеше свит и нещастен и гледаше в камерата, един съсипан емоционално човек, жертва на любовта си към една жена и на самият себе си.
Няма по-страшно от това глупака да се помисли за велик, тогава и дявола става безсилен.

Where words fail, music speaks!