SenseWhisper
Заинтересован

Неактивен
Благодарности
-Дадени: 16
-Получени: 13
|
 |
« Отговор #50 -: Януари 09, 2010, 12:09:01 » |
|
Да се изкажа и аз въпреки многото постове  Не ми е трудност да платя,но малко или много по този начин може да притесниш човека отсреща.Когато правя жест не очаквам нищо,но много хора биха се почувствали неудобно и задължени едва ли не.Е,не искам да е така  След като се знаем да нямам нищо против,но не обичам да ме черпят.Плащам си винаги.Има много други начини да почерпиш,комплимент,да подариш усмивка, цветя и дребен жест дори  За мен е така.Може и да съм на грешната страна 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Backo
Майстор на вербалната шпага

Неактивен
Благодарности
-Дадени: 1709
-Получени: 455
Само ако искам !
|
 |
« Отговор #51 -: Януари 09, 2010, 12:17:01 » |
|
Който кани - черпи.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
SenseWhisper
Заинтересован

Неактивен
Благодарности
-Дадени: 16
-Получени: 13
|
 |
« Отговор #52 -: Януари 09, 2010, 12:23:18 » |
|
Прав си.Понякога има желание ,но няма възможности.Все пак е първа среща 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Mishunka

Неактивен
Благодарности
-Дадени: 642
-Получени: 612
Дреме ми на патето!!!
|
 |
« Отговор #53 -: Януари 22, 2010, 04:52:08 » |
|
twix написа При мен нещата стоят така, че ако излизам на първа среща с някой - говорим за някой, който е предизвикал по някакъв начин интереса ми и евентуално аз съм се съгласила да изляза с него , за да видя накъде вървят нещата - има ли смисъл от втора среща и т.н. - та, ако имам намерение да му дам надежди и нещата се стекат благоприятно бих го оставила да плати. Но ако нямам намерение да изляза на следваща среща, или просто да си останем приятели, ще настоявам да платя своята част от сметката - просто , за да му стане ясно, че отношенията ни няма да преминат приятелската сфера... Аз ще допълня: поне на този етап, или ако в момента съм заета, т.е. имам си приятел и т.н. В др случай бих оставила той да я плати.
|
|
|
|
|
Активен
|
"Don't wake me for the end of the world unless it has very good special effects." "When your bow is broken and your last arrow spent, then shoot, shoot with your whole heart." Roger Zelazny
Понякога седя и си мисля, а понякога... просто си седя... ()() ( . .) c((")(")
|
|
|
socrat_bg
Закоравял

Неактивен
Благодарности
-Дадени: 90
-Получени: 108
|
 |
« Отговор #54 -: Февруари 27, 2010, 04:02:46 » |
|
при мен е лесно  понеже съм OLD-FASHIONED плащам винаги аз, когато съм с дама , няма значение дали ще интимничим или не -все пак е дама
|
|
|
|
« Последна редакция: Февруари 27, 2010, 07:16:32 от socrat_bg »
|
Активен
|
|
|
|
Chef0
Закоравял

Неактивен
Благодарности
-Дадени: 12
-Получени: 28
|
 |
« Отговор #55 -: Февруари 27, 2010, 06:35:48 » |
|
Аз ще допълня: поне на този етап, или ако в момента съм заета, т.е. имам си приятел и т.н. В др случай бих оставила той да я плати.
Ами ако мъжът те остави тебе сама да си патиш ?  Аз пък харесвам да ми плащат мойта сметка  . И сега какво 
|
|
|
|
|
Активен
|
A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort.
|
|
|
Mishunka

Неактивен
Благодарности
-Дадени: 642
-Получени: 612
Дреме ми на патето!!!
|
 |
« Отговор #56 -: Март 02, 2010, 10:13:03 » |
|
Ами ако мъжът те остави тебе сама да си патиш ?  Аз пък харесвам да ми плащат мойта сметка  . И сега какво  Ако става въпрос за НЕприятелска среща, май-вероятно ще го изпратя да пийне една студена биричка с приятелите си и до там. И тук не става въпрос, за това, дали сме комерсиални, пресметливи или сметкаджии, ами е въпрос и начин на поведение и джентълменство (за съжаление не чаааак толкова често срещано явление в някои среди...) Предлагала съм и дори, настоявала да черпя приятели мъже, но отделен е въпросът дали те са ми позволявали - въпрос на възпитание, култура и мн др комплексни неща...
|
|
|
|
|
Активен
|
"Don't wake me for the end of the world unless it has very good special effects." "When your bow is broken and your last arrow spent, then shoot, shoot with your whole heart." Roger Zelazny
Понякога седя и си мисля, а понякога... просто си седя... ()() ( . .) c((")(")
|
|
|
socrat_bg
Закоравял

Неактивен
Благодарности
-Дадени: 90
-Получени: 108
|
 |
« Отговор #57 -: Март 03, 2010, 07:47:29 » |
|
Какво толкова означава една сметка , голяма работа като си изкарал 100лв отгоре да платиш. Аз пък това не го намирам за някакъв знак и началона любов , Ех ако това беше определящо за бъдещи отношения. Сетих се един лаф Мъж и Дама в ресторант и накрая идва сметката и Мъжа пита " АЗ ли ще плащам или отделно ще спим  "
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
chocolate_girl
Готин

Неактивен
Благодарности
-Дадени: 25
-Получени: 57
|
 |
« Отговор #58 -: Март 16, 2010, 11:23:06 » |
|
Предпочитам аз да си я платя мойта част така няма да има проблем и ще кажа защо....преди време имах следната случка...един пич ме покани на среща и аз се навих. И отиваме и ми вика: "Ще си поръчаш само кока кола" и аз  ама направо щях да падна. Викам му: "Няма пък. Ще си поръчам каквото искам и ще си го платя щом си такъв" и той: "Ама трябва да съм кавалера аз". И нали се сещате дали излязох пак с него..... Не че му липсват пари, работи изкарваше повече от мен...но тва така и не го проумях...къв му беше проблема. Отделно доста ме преследваше пича...и се чудеше, що не го харесвам. Ама негов си проблем!
|
|
|
|
|
Активен
|
Може да съм фъстък,но се бия като цяло пакетче...
|
|
|
barbarella

Неактивен
Публикации: 1707
Благодарности
-Дадени: 417
-Получени: 593
Carpe diem, baby!
|
 |
« Отговор #59 -: Март 16, 2010, 11:46:18 » |
|
ами, може да не е имало пари в момента момчето - да си ги е забравил в другия панталон и да е разбрал след като е излязъл, или да са го обрали, докато е идвал към теб... всичко може да е станало.
|
|
|
|
|
Активен
|
life is a struggle between good, evil and chocolate 
|
|
|
|