Анкета

Кой трябва да плати сметката на първа среща?

Задължително мъжът.
37 (40.2%)
Задължително жената.
3 (3.3%)
Да си я разделят.
5 (5.4%)
Всеки да си плати каквото е ял и пил.
2 (2.2%)
Който е поканил, той да плати
15 (16.3%)
Няма правила, зависи от много неща.
30 (32.6%)

Общ брой гласове: 92

Автор Тема: Кой трябва да плати сметката на първа среща?  (Прочетена 13510 пъти)

Активен tuby

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 4289
  • Рейтинг: +5/-9
Re: Кой трябва да плати сметката на първа среща?
« Отговор #70 -: Март 16, 2010, 05:55:23 pm »
После моля не се сърдете като казвам, че жените стават само за ебане. В момента, в който поискаш нещо повече (например жената да плати сметката) почва едно цупене, едно мрънканем едно заяждане...
Не слагайте минуси на Вегал и Агалиа! Те много се притесняват за виртуалният си рейтинг!

Неактивен Mishunka

• Публикации: 1936
  • Рейтинг: +16/-8
  • Дреме ми на патето!!!
« Отговор #71 -: Март 16, 2010, 06:01:44 pm »
За мен един истински мъж никога не прави въпрос за сметката.

Пък и ако си забравил тук става дума за първа среща и първо впечатление.
"Don't wake me for the end of the world unless it has very good special effects."
"When your bow is broken and your last arrow spent, then shoot, shoot with your whole heart." Roger Zelazny

Понякога седя и си мисля, а понякога... просто си седя...
()()
( . .)
c((")(")

Неактивен Chef0

• Закоравял
  • Публикации: 125
  • Рейтинг: +0/-0
« Отговор #72 -: Март 16, 2010, 06:16:37 pm »
Аз никога не правя въпрос за сметката :). Просто жената я плаща тъй като аз я забавлявам и разсмивам карам я да се чувства добре и получвам това в замяна понякога и без да си го искам тактично. ;)  

Явно ти си друг чешит :) уникат ;)

Първото впечaтление не се прави на първата среща а първите 30 секунди когати си се запознал с някоя мадама така че ....  (poolparty) (dance)
« Последна редакция: Март 16, 2010, 06:27:33 pm от Chef0 »
A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort.

Неактивен Vegal

• Публикации: 1599
  • Рейтинг: +2/-14
  • Кат ми пееш , пенкелеР..кой ли ми та слуша!
« Отговор #73 -: Март 16, 2010, 06:20:11 pm »
После моля не се сърдете като казвам, че жените стават само за ебане. В момента, в който поискаш нещо повече (например жената да плати сметката) почва едно цупене, едно мрънканем едно заяждане...
Aз пък се учудвам , като си такава скръндза , как изобщо някоя се съгласява да излезе с теб , особено ако  е прочела горното, освен  ако не е някоя мустаката или с една вежда.... а може  би е само глупава???

Неактивен Lun

• Публикации: 2005
  • Рейтинг: +0/-2
  • Вещичката!
« Отговор #74 -: Март 16, 2010, 07:10:23 pm »
МЪЖЕ  :^)!!! Да бе да  :P.

В крайна сметка на сметката винаги се получава, че всеки получава каквото заслужава. На клоуна, на когото се плаща ще му се стъжни насаме в гримьорната, като си смъкне маската за забавления. На егоиста някоя егоистка, душата ще му разиграграва с баналности. На някой истински мъж може и да му се падне някоя истинска жена без пазарлъци и мизерлъци, ноооо може съвсем да не стане така  ;) (chuckle).

Обменихме туй-онуй като мнения и впечатления да се видим какви сме героИ и героини - чудна картинка направо  :D!!!

П.П Аз се смея, но последният път като бях на първа среща с един младеж, платих сметката, щото момъка видите ли искаше да си я делнем, но нямаше дребни да ми даде. И двамата бяхме с едри банкноти и аз като дама взех, че платих  :D. Не, че нещо, но той се чуди защо съм все заета ... странно защо ли наистина  :D. Лошо няма  ;).

Активен tuby

« Отговор #75 -: Март 16, 2010, 07:19:45 pm »
Най-интересното е, че се оказва, че повечето жени са плащали на първа среща. Чудесно, чудесно. Отварям скоба ( с нетърпение очакваме първата среща на Вега, че да разберем там какво се е случило).
Не слагайте минуси на Вегал и Агалиа! Те много се притесняват за виртуалният си рейтинг!

Неактивен Vegal

• Публикации: 1599
  • Рейтинг: +2/-14
  • Кат ми пееш , пенкелеР..кой ли ми та слуша!
« Отговор #76 -: Март 16, 2010, 07:34:55 pm »
Веднага ти отговарям, Евил...
Аз имам желязно правило- винаги богат мъж!
За това нямам никави проблеми с плащането...
Това гърчене, това пресмятане и дребни авантички-изобщо не ме люлят и тресат!

Активен tuby

« Отговор #77 -: Март 16, 2010, 07:37:26 pm »
Тук изобщо не става дума за пресмятане на стотиники разбира се, а до колко широкоскроена е жената и доколко разчита на архаични разбирания от сорта на това, че мъжа трябва да плаща сметката на първа среща. Когато една жена след първа среща ми каже "Иване, заеби, не се бъркай, аз ще оправя сметката", без грам ирония, злоба или яд в гласа й, моментално ще се оженя за нея.

Неактивен chocolate_girl

• Готин
  • Публикации: 226
« Отговор #78 -: Март 16, 2010, 07:39:25 pm »
Евил...и жените смятаме така...трябва да видим колко са скроени мъжете. ..ти така както смяташ, че жените ставаме само за ебане, едва ли ще намериш жена дето да се ожениш за нея особено ако се държиш така.
Може да съм фъстък,но се бия като цяло пакетче...

Неактивен Chef0

• Закоравял
  • Публикации: 125
« Отговор #79 -: Март 16, 2010, 07:50:39 pm »
Lun  -   всеки според целите си нали знаеш ;)  :@
A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort.