ми зависи, напоследък съм развил лошия навик да черпя където какъвто приятел видя

просто толкова им се радвам, че се виждаме най-после след маса време, че то ми идва отвътре. обаче, и мен да ме черпят, не отказвам, няма значение, мъже, жени, гаджета, който има повод и желание нека черпи, нали вчера или пък утре аз ще черпя, няма лошо. дори и момиче, с което се познавам отскоро да поиска да ме почерпи, бих се възпротивил, но ако пък настоява много, защо не? какво толкова?
иначе на първа среща,
(говорим за обикновено кафе, а не за някакво специално място, където изрично съм поканил персоната) обикновено предлагам от учтивост, момичето пък отказва от учтивост, тогава аз настоявам, пак от учтивост

и ако вече пак откаже, много ми се двига в очите!

не, че ако платя аз, ще ми направи толкова лошо впечатление, това е нормалното по принцип, просто аз харесвам по-независими жени може би...нека в началото да покаже, че има характер, и не позволява на този и онзи да я черпят, пък после, ако нещата се задълбочат, така или иначе ще си я черпя

иначе момиче да плати и моята сметка на първа среща не ми се е случвало, но ако да кажем, така се случи че съм си изгубил парите, или тя има повод и иска да почерпи, сигурно бих се съгласил, но още същия ден бих гледал максимално бързо да върна жеста /питиета в бар/билети за кино/такси/захарен памук!/, така че не виждам проблем, в който и да е от изброените отговори, стига да сте си прекарали добре и да искате да се видите пак де. Виж вече ако не искам да я виждам пак, сигурно изрично ще настоя да платя аз, чисти сметки, всеки по пътя си