Какво би направил ако си всемогъщ за един ден?
Внимание: Все още не си регистриран! Без регистрация нямаш възможност да използваш всички функции на форума. Регистрирай се сега.
Форум за Мъже!
Февруари 08, 2012, 01:54:31 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: Моля всички потребители да прочетат това.
img  
Страници: 1 [2] 3 4   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Какво би направил ако си всемогъщ за един ден?  (Прочетена 2882 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Lun
Майстор на вербалната шпага
Неактивен Неактивен

Публикации: 1979

Благодарности
-Дадени: 685
-Получени: 879

Вещичката!

« Отговор #10 -: Февруари 04, 2009, 08:20:54 »

Явно аз обърках всичко - съжалявам. Аз пък се сетих за "Bruce Almighty" и май оттам се развихрих  Grin. Ако става въпрос за власт и могъщество мен не ме бройте не ги обичам тия аспекти. Колкото и йезуитски да звучи ако ми се падне нещо такова ще използвам възможността да си изкарам един луксозен ден. Нямам никакво желание и намерение да се изявявам като някой, който ще решава човешките съдби за един ден. Когато става въпрос за важни и капитални неща съм отчайващо земна. Не вярвам в чудеса ако на карта е заложена житейската история - мисля, че тя "Историята" е видяла много, за да я учудим или поправим, само я повтаряме с надеждата да намаляваме грешките и да не повтаряме най-бруталните такива  Wink.
Активен
desniko
Опитен играч
Неактивен Неактивен

Публикации: 729

Благодарности
-Дадени: 37
-Получени: 60

« Отговор #11 -: Февруари 04, 2009, 11:21:22 »

Мислих,мислих и не се сетих за нищо,което всъщност да не мога и сега да го направя
За да се направи нещо,не мисля,че трябва сила,а само желание Wink
Т.е. денят,в който аз съм всемогъща,ще е един напълно обикновен ден Smiley
Активен

"Ако искаш да жертваш възхищението на много мъже заради критичността на един-тогава се омъжи."
barbarella
Неактивен Неактивен

Публикации: 1707

Благодарности
-Дадени: 417
-Получени: 593

Carpe diem, baby!

« Отговор #12 -: Февруари 04, 2009, 11:30:14 »

има една книга - "безсилието на всемогъщите"  Wink
Активен

life is a struggle between good, evil and chocolate 
AlucarD
Готин
Неактивен Неактивен

Публикации: 424

Благодарности
-Дадени: 126
-Получени: 233

« Отговор #13 -: Февруари 04, 2009, 11:41:47 »

...аз наистина си представих....и се опитах да го преживея....да бъда такава, и наистина исках тези две неща...и наистина станах тъжна в последствие. Не искам да бъда глобална за целия свят, искам да бъда всеобща за себе си и тези около мен, колкото и егоистично да звучи, а пък кой знае може и света да обиколя...властта ме отблъсква, не я искам, тогава ще бъда още по-самотна....и след тази размисли....не искам да бъда всемогъща, не искам да си представям неща, които няма да се случат...
Активен
Paul Martel
Готин
Неактивен Неактивен

Публикации: 367

Благодарности
-Дадени: 24
-Получени: 67

..

« Отговор #14 -: Февруари 05, 2009, 12:13:12 »

Веднага се връщам назад да си оправя дето съм омазвал - не е като да няма. ше мажа и пак ще мажа - докато тва за което ме е яд, че съм изтървал - съм го свършил и поправил
Активен

къде вика Paul: There are no mistakes. There's what
you do, and what you don't do.
barbarella
Неактивен Неактивен

Публикации: 1707

Благодарности
-Дадени: 417
-Получени: 593

Carpe diem, baby!

« Отговор #15 -: Февруари 05, 2009, 12:23:48 »

Веднага се връщам назад да си оправя дето съм омазвал - не е като да няма. ше мажа и пак ще мажа - докато тва за което ме е яд, че съм изтървал - съм го свършил и поправил

някой пак е ял риба 
Активен

life is a struggle between good, evil and chocolate 
dapoetic
Новодошъл
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Благодарности
-Дадени: 2
-Получени: 0

« Отговор #16 -: Февруари 05, 2009, 08:29:16 »

ako pod vsemogu6 imame v predvid svruh sili s koito da pravq  kakvoto si pojelaq kato s vul6ebna pru4ica,6te 6te opravq tazi finansova kriza i 6te premestq neftenite petna pod Dubai pod Bulgariq ...  i drugoto ne6to koeto mi idva na um e da suzdam edin nov svqt v na6ata strana za da moje da se dviji vuv vuzhod a ne da gine bavno kakto v momenta ..
Активен

Nikoga ne pozvolqvai edno izku6enie da pogubi lubov..
belos
Неактивен Неактивен

Публикации: 1766

Благодарности
-Дадени: 397
-Получени: 634

« Отговор #17 -: Февруари 05, 2009, 09:16:32 »

ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА МОЛЯ

Аз ще направя така, че и след този единствен ден, който ми се полага, пак да съм доста властен и в следващите дни. Все пак това се пада веднъж и трябва да се възползвам максимално добре от това.
   А какво мога да направя за останалите ще мисля като му дойде времето. Умея да вземам досто бързо решения. Smiley
Активен

Nikora Rasu Fight with me!!!
tristram
Неактивен Неактивен

Публикации: 1415

Благодарности
-Дадени: 1107
-Получени: 590

I am what I am

« Отговор #18 -: Февруари 06, 2009, 02:03:39 »

баааааах какви са тия сложни въпроси  Cry ми все някакви тривиални неща ми идват наум - световния глад, озоновия слой, да няма войни, да не се мразят и убиват хората, да колонизираме на бърза ръка (1ден!) луната и венера, марс може и по-нататък  Tongue абе накратко хората да станат по-добри + разбира се много щастие за всичките ми прекрасни скъпи хора. държавата няма да я оправям, просто след този ден, всички ще са добри и ще искат да ни и да си помагат Wink ами нещо за мен? еххх аз да сбъдна горните, пък за мен както дойде Grin

интересно дали наистина ще съм толкова безкористен, ако наистина ми се предостави такава възможност, едва ли...и все пак първото, за което се сещам е хората да станат хора Wink другото все някак ще го наредим...
Активен

Hammer
Новодошъл
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 6

Благодарности
-Дадени: 0
-Получени: 0

« Отговор #19 -: Февруари 09, 2009, 03:46:58 »

Ще се позабавлявам като за последно ... пък после ако остане време ще помисля за останалата част от човечеството 

П.с.: Мъъъъничко егоист си падам Wink
Активен

Stupidity is limitless!
Страници: 1 [2] 3 4   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

nosh-compass