Снощи бях заспала безпаметно пред филма, който гледах

, събудих се към 02.30 и защото бях оставила прозореца съвсем малко открехнат ... навсякъде миришеше на чист сняг, по-точно като на пране, което е изсъхнало на сняг. Даже си помислих, че е завалял сняг, но не беше

.
1. Обичам точно това ухание на сняг и чисто и да гледам вечер през прозореца как тихо летят снежинки из въздуха.
2. Да украсявам къщата и после да се свия на топло и да гледам светлинките

.
3. Да правя нещо вкусно и да утрепя няколко часа в суетене в кухнята, което задължително да завърши с чаша топло кафе или какао

.
4. Да гледам анимации рано сутрин

.
5. Да се разхождам навън когато вали сняг и чадъра да ми натежава от натрупаният по него сняг, в един момент да завъртя чадъра и всичко да хвръкне във въздуха.
6. Да опаковам подаръци

.
7. Да посрещам гости

.
8. Да правя каквото си искам и това да няма нищо общо, с това да правя каквото е нужно

.
9. Да закусвам "сто" часа

т.е. да изпия няколко чаши кафе в рамките на няколко часа и междувременно да си драскам нещо, или да чета нещо, или да разглеждам списания и да си мечтая за разни нещица

.
10. Да съм някъде, но не вкъщи, да има камина, тишина, спокойствие, вътре да е топло, а да знам, че навън е студено. Да усещам топлината от камината, топлината на червено вино, миризмата на пресен хляб и масло и ..... други работи

...