Знам,че има още доста време до зимата и коледа,и нова година,и именния ми ден,и рождения ми ден .. ама като видях темата и не можах да се сдържа.

1 - Обичам да се събудя през нощта и небето да е един такъв,приятно розово-виолетов цвят...
2 - Цялата тази суматоха,очакване,еуфория покрай Коледа ми е много любима.Свива ме под лъжичката.
3 - От края на ноември,началото на декември започвам със коледните детски филмчета.Свалям си всякакви "класики" от рода на "Красавицата и звяра" , "Пепеляшка" и т.н. и т.н. Наравно с други сборни с Мики Маус като водещ и etc

Тези с Мики Маус са си специални Коледни "едишъни" . Кхх,искам!!Сега!

4 - Обожавам всякакви топли напитки от рода на чай,мляко с какао или каквото и да е.. само да е изпито до прозореца.И да съм се "увила" с одеало. Важното е ръчичките да се топлят от чашката и да се вижда как излиза парата.
5 - Като натрупа сняг първата ми реакция е да ми се прииска да отида и .. да се пльокна отгоре.

На Банско преди 3-4 години беше много забавно.. поне на мен.С приятелка се моткахме из града (около хотела по-скоро.. който беше нов и маалко нямаше топла вода,ама карай ..) Като се понатрупа излезнахме .. ии лигня,лигня.. реших да се метна в снега.Метнах се.Моята дружка дълго време се чуди къде да се метне и тя ..в крайна сметка си избра най-неподходящото - някакъв праг.Леко се метна на опашката си.Кофти беше :S После като й мина се посмяхме.А и тя добре ми се посмя като се подхлъзнах и се пребих на една страна.Малко оффтопик.(Не знам кой ентусиаст седна да ми чете глупостите

)
6 - Идеята да се правят коледни сладки и т.н. Много е забавно. И носи едно такова приятно настроение.
7 - Навън да вали сняг и да се омотавам до колкото мога в шалчето и ръкавичките.А най-приятно е когато вали вечер и на път към вкъщи от уличните лампи и небето се получава една много приятна за очите светлина ,а снежинките да се надпреварват коя да се спусне по-бързо надолу и да се "разбие" върху измръзналите ми бузки или носа ми ^^
8 - Хижичка!Приятна компания,пиене,шеги,смях,търчене насам-натам .. а ако има и една камина .. Перфектно.
9 - Това може да прозвучи странно - самия студ ми е приятен.Обичам да ми е студено и да се навличам с един милион дрехи.Късната есен и зимата ми носят едно неописуемо усещане.
10 - Да се моткаш нанякъде с половинката.А когато измръзнете до студ да се вмъкнете рошави,със зачервени бузки и нослета в първото кафе което видите.

Искам!