Автор Тема: БИРАААА със съфорумци! :P  (Прочетена 1018 пъти)

Неактивен tristram

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1441
  • Рейтинг: +2/-3
  • I am what I am
    • chapter 00
БИРАААА със съфорумци! :P
« -: Декември 11, 2008, 10:13:18 am »
Такаа, аз днес съм в супер настроение, защото само след седмица си летя към България!  (inlove) ;)

Много се изговори по темата, мен не ме бива особено по органиции и т.н., за това ще го кажа простичко.

На 22.12. понеделник, около 19:00, ще чакам, който има желание и възможност, на стълбите на Софийския, за да пийнем по нещо някъде из центъра!  ;)

За съжаление, часа, мястото и датата, не подлежат на обсъждане!! най-многото да е вторник, а не понеделник, но определено предпочитам понеделника...просто нямам друго време  :( а часът е съобразен, с трафика и когато хората свършват работа! :(

Та така, който мисли, да се вясне да драсне тук 2 реда!  ;) Ако, като по чудо се съберем повечко хора, може и да запазя маса някъде, ако пък никой не се появи, няма проблеми, аз и така ви се радвам!  :D :*

Хубав ден! ;)

Неактивен Kurnikova

• Готин
  • Публикации: 207
  • Рейтинг: +0/-0
Re: БИРАААА със съфорумци! :P
« Отговор #1 -: Декември 11, 2008, 10:18:26 am »
Ееееее, ама как от толкова много дни баш 22-ри си избра :^) тогава ни е коледното парти от работата иначе много ми хареса идеята ти и категоричността ти, аз така обичам раз праз и това е, а не искаш ли, ожеш ли, направо-идвай и това е. Така се прави
Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш

Неактивен Lun

• Публикации: 2005
  • Рейтинг: +0/-2
  • Вещичката!
« Отговор #2 -: Декември 15, 2008, 01:31:36 pm »
И сега какво никой ли няма да пие бира с tristram?!  :o Аз точно мислех да кажа, че ще се присъединя, а то ще излезе, че си уреждам среща с него  (rofl).

Неактивен tristram

• Публикации: 1441
  • Рейтинг: +2/-3
  • I am what I am
    • chapter 00
« Отговор #3 -: Декември 15, 2008, 04:49:15 pm »
хаха Лунче, е ти пък сега срещи, стига предрасъдаци!! присъедини се, че да се пристрашат и другите!  То явно само ти и Курникова сте по-смелите ;) Хайде тогава ако и 2те сте свободни, да е вторника? просто си мислех че 22ри е по-удачна дата от 23ти, зашото все пак коледа, едно друго!?   :^)

пп.: нали не се засягат хората, които не са в сф по принцип? за тях разбирам, че е сложно :(

Неактивен Darla

• Публикации: 1746
  • Рейтинг: +0/-0
« Отговор #4 -: Юли 09, 2009, 04:42:06 pm »
Еее аз ако съм знаела тогавааа, щях да съм там, ама уви. A сега сме eхее 09.07.2009г., все със закъснение си живея. :P
Ако искаш жената да е ангел, създай й рай!