Автор Тема: Мъже, защо загубихте сексуалността си ?  (Прочетена 5715 пъти)

Неактивен delmore

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1040
  • Рейтинг: +0/-0
Re: Мъже, защо загубихте сексуалността си ?
« Отговор #60 -: Юли 01, 2010, 06:52:27 pm »
Пак и важното е да имаш желание да правиш секс,да дадеш и съответно получиш някакъв вид удоволствие ,емоции.....но не мисля че авторът на темата е имал това впредвид,по скоро се е сблъскал с някои ,които го няма това желание!
When you smoke all my weed man,you got to call The Green Man!
It's got me addiced,does more that any dick did....

Неактивен Taz

• Публикации: 2715
  • Рейтинг: +4/-10
« Отговор #61 -: Юли 01, 2010, 06:55:28 pm »
Пак и важното е да имаш желание да правиш секс,да дадеш и съответно получиш някакъв вид удоволствие ,емоции.....но не мисля че авторът на темата е имал това впредвид,по скоро се е сблъскал с някои ,които го няма това желание!

Интересно мъж, който не може да го вдигне, какво удоволствие може да изпита. Е, има и пасивни гейове, но не за тях ми е мисълта.

Неактивен borkos

• Публикации: 2072
  • Рейтинг: +2/-4
« Отговор #62 -: Юли 05, 2010, 01:46:59 pm »
ако ми се случи да не мога го вдигам,сигурно няма да изпитвам удоволствие от абсолютно нищо ставащо в живота ми
When you're done fucking your enemies,
fuck them some more.

Само курви на тоя свят братко!!!

Активен tuby

• Публикации: 4289
  • Рейтинг: +5/-9
« Отговор #63 -: Януари 27, 2012, 11:52:21 am »
Много пъти съм казвал, но е абсолютно нормално и в реда на нещата един мъж да загуби сексуален интерес към партньорката си след продължителна връзка. Глупаво е да се търси вината в мъжа или в жената. Няма вина - такава е мъжката природа. Жалко, че жените никога няма да могат да разберат това.
Не слагайте минуси на Вегал и Агалиа! Те много се притесняват за виртуалният си рейтинг!

Неактивен Mishunka

• Публикации: 1936
  • Рейтинг: +15/-8
  • Дреме ми на патето!!!
« Отговор #64 -: Януари 27, 2012, 12:21:02 pm »
Не е вярно това, при жените нещата стоят по същия начин. Въпросът е на кой колко време му трябва. Такава е човешката природа.
"Don't wake me for the end of the world unless it has very good special effects."
"When your bow is broken and your last arrow spent, then shoot, shoot with your whole heart." Roger Zelazny

Понякога седя и си мисля, а понякога... просто си седя...
()()
( . .)
c((")(")

Активен tuby

« Отговор #65 -: Януари 27, 2012, 12:22:08 pm »
Кое не е вярно?
Не слагайте минуси на Вегал и Агалиа! Те много се притесняват за виртуалният си рейтинг!

Неактивен Mishunka

• Публикации: 1936
  • Рейтинг: +15/-8
  • Дреме ми на патето!!!
« Отговор #66 -: Януари 27, 2012, 12:29:04 pm »
Няма вина - такава е мъжката природа. Жалко, че жените никога няма да могат да разберат това.

Последните ти две изречения. Също така зависи и от двамата колко дълго ще поддържат интереса си един към друг. Каква връзка са изградили помежду си и дали търсят и успяват да намерят по нещо ново в партньора си, дали успяват да го разгърнат като личност. Ако има нещо за разгръщане разбира се... Хората се променят и напластяват с времето.

« Последна редакция: Януари 27, 2012, 02:37:09 pm от Mishunka »
"Don't wake me for the end of the world unless it has very good special effects."
"When your bow is broken and your last arrow spent, then shoot, shoot with your whole heart." Roger Zelazny

Понякога седя и си мисля, а понякога... просто си седя...
()()
( . .)
c((")(")

Активен tuby

« Отговор #67 -: Януари 27, 2012, 12:33:17 pm »
Ми ако не бе вярно нямаше темата да  е пълна с 10 страници женски оплаквания.

Неактивен sersemin

• Готин
  • Публикации: 379
  • Рейтинг: +4/-2
« Отговор #68 -: Януари 28, 2012, 10:01:04 am »
Всичко омръзва рано или късно.И най-красивият/та мъж/жена е омръзнал/а на някого.Нормално е секса с нов партньор да е различен от този при продължителни връзки, нормално е честотата му да е различна.Не мисля ,че в това има нещо смущаващо или ненормално.