Здравейте,
Нова съм във тези форуми и бих искала да задам няколко въпроса към мъжката част. Защо започнахте да губите интерес към секса? Сега ще кажа с две думи какво провокира въпроса ми. Напоследък все по- често чувам оплаквания от страна на нежната половина, че мъжете им губят интерес към секса. Сякаш нещата се обърнаха и жените станаха по- сексуални от мъжете. Според мен не е в реда на нещата един мъж да предпочете да мастурбира, пред това да прави секс с половинката си. Това не е кофти, а направо ужасно, обидно и... плашещо. Та по- добре да знаеш, че ти изневерява, отколкото, че предпочита да действа "ръчно" и то сам. Какво им става на днешните мъже ? Нали уж мислеха по 20 пъти дневно за секс... Нали уж се възбуждаха от въздуха... Нали уж "Боли ме главата" беше запазена марка на жените... Лошото е, че това става все по- срещан проблем. Все повече жени се оплакват от липса на всякаква интимност и интерес от страна на половинките им. Моля мъжкото съсловие да ми даде по възможност реално обяснение на това явление, защото това според мен е притеснително и съвсем не е проблем, който може да бъде пренебрегнат. Каква е причината ? Еманципацията; факта, че вече всичко наоколо крещи "секс" и интереса към "забраненото" е изчезнал; пренасищане или какво ? Все пак не става дума за някакъв каприз от страна на нежния пол, а за чисто физическа и емоционална нужда. Ако се изгуби интимноста, то тогава какво ще различава любимия от приятелите? Надявам се и очаквам от страна на мъжете отговори, а вие жени, споделете опит...