AlucarD
Готин

Неактивен
Благодарности
-Дадени: 126
-Получени: 233
|
 |
« Отговор #20 -: Ноември 20, 2008, 10:25:13 » |
|
Димитър Рачков
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
Ред
Администратор
Опитен играч

Неактивен
Благодарности
-Дадени: 176
-Получени: 151
|
 |
« Отговор #22 -: Ноември 20, 2008, 11:59:14 » |
|
 аз да си призная, съм поизостанал с нашите артисти и творци, от изброените дотук например половината нищо не ми говорят! та ако можете, да драсвате по 2/3 думи, кой с какво е известен, ще съм ви много благодарен.  Прав си, и аз си мислех нещо подобно  Ще добавя за моите отговори каквото мога 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kalitko
Опитен играч

Неактивен
Публикации: 775
Благодарности
-Дадени: 208
-Получени: 134
HAKUNA MATATA !
|
 |
« Отговор #23 -: Ноември 20, 2008, 01:43:30 » |
|
Деян Донков Последният филм, в който съм го гледала, е Хиндемит"а откъде мога да си го намеря тоя филм, никъде го няма ..... Рашко Младенов - актьор, подвизава се повече на театралната сцена ето малко информация http://movie.pop.bg/biography23844.htmlтук има инфо за доста личности от индустрията 
|
|
|
|
|
Активен
|
Just because someone's a member of an ethnic minority doesn't mean they're not a nasty small-minded little jerk [...] --Carrot (quoting Vimes), Feet of Clay
|
|
|
Ред
Администратор
Опитен играч

Неактивен
Благодарности
-Дадени: 176
-Получени: 151
|
 |
« Отговор #24 -: Ноември 20, 2008, 02:09:40 » |
|
а откъде мога да си го намеря тоя филм, никъде го няма .....
Не знам  Той е с много ограничени прожекции доколкото знам, така че ако го хванеш на кино, това е, не знам дали ще се появи в нета..
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kurnikova
Готин

Неактивен
Благодарности
-Дадени: 40
-Получени: 34
|
 |
« Отговор #25 -: Ноември 21, 2008, 04:03:59 » |
|
Малин Кръстев Водещ на Господари на ефира, участвал е в “Хайка за вълци”, “Огледалото на дявола”, “Сомбреро блус”, “Ярост”, “Пътуване към Йерусалим”, “Пату”, сериала “Бай Ганьо”, участия в 20 международни филмови продукции-италиански, френски и др.
|
|
|
|
« Последна редакция: Ноември 21, 2008, 04:08:15 от Kurnikova »
|
Активен
|
Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш
|
|
|
tristram
Майстор на вербалната шпага

Неактивен
Благодарности
-Дадени: 1107
-Получени: 590
I am what I am
|
 |
« Отговор #26 -: Ноември 21, 2008, 04:09:35 » |
|
Катя Паскалева, участва в Козият рог.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
AlucarD
Готин

Неактивен
Благодарности
|
 |
« Отговор #27 -: Ноември 21, 2008, 04:12:39 » |
|
Параскева Джукелова - двукратен носител на наградата Златна роза за най-добра женска роля; през 1994 година за ролята си на младата Лили в „Сезонът на канарчетата“ и през 2004 година за ролята си в „Изпепеляване“.
Има роли и в чуждестранни кино-продукции като „Версенженторикс“ (2001), „Air Marshal“ и „I Am David“ (2003), „Икона“ (2005, където партнира на Патрик Суейзи), „The Abandoned“ (2006), както и телевизионни филми и сериали.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desniko
Опитен играч

Неактивен
Благодарности
-Дадени: 37
-Получени: 60
|
 |
« Отговор #28 -: Ноември 22, 2008, 12:52:56 » |
|
Гледам,че нещо все повече и повече се повтарят имената и в един момент се обезсмисля играта,няма смисъл да въртим десетина едни и същи имена.Може например да се номерират 1,2,3,4 и т.н. и всеки разглежда списъка,ако го няма името,което си е измислил,копира списъка от предния пост и вписва съответното име като пореден номер,така според мен няма да се получават повторения.Ако някой има друга идея как да се избегне това повторение да я сподели,а и автора на темата също трябва да си каже мнението 
|
|
|
|
|
Активен
|
"Ако искаш да жертваш възхищението на много мъже заради критичността на един-тогава се омъжи."
|
|
|
AlucarD
Готин

Неактивен
Благодарности
|
 |
« Отговор #29 -: Ноември 22, 2008, 01:02:31 » |
|
 .....извинявам се за невниманието..... да хубаво е да се измисли някакъв начин , с когото да няма повторения.....аз лично съм съгласна да се номерират и списъка да се копира
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|